topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mild rejekarry

Mild rejekarry

med nudler og ingefærstegt pak choi

De dage, hvor solen leger gemmeleg, har vi brug for varmende hyggemad, som vil blive slugt af hele familien. I aften laver vi en varmende og mild karry med rejer, rødløg, pak choi og kokosmælk. For at gøre det nemt blander vi karryen med nudler i stegepanden, så den serveres som en ret. Vi topper med lime og forårsløg, og så er maden klar!

Tags:
Under 650 kcal
Børnevenlig
Allergener:
Krebsdyr
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Gulerod

½ stk

Lime

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

100 ml

Kokosmælk

30 g

Rød karrypasta

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Forårsløg

1 g

Chiliflager

1 stk

Pak choi

150 g

Mienudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

10 g

Ingefærpasta

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2243 kJ
Kalorier (kcal)536 kcal
Fedt19.2 g
Mættet fedt9.4 g
Kulhydrat67.7 g
Sukker14.4 g
Protein21 g
Salt4.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Hak pak choi groft, og snit forårsløg fint.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. 

Hak rejer groft på et andet skærebræt.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod i 3-4 min, eller indtil mør.

Tilsæt pak choi og ingefærpasta, og steg videre i 2 min.

Tilsæt karrypasta, og steg i yderligere 1 min.

Lav rejekarry
3

Sænk til middel varme, og tilsæt kokosmælk [½ pakke, 2P], sojasauce [½ pakke, 2P], sukker [1 tsk | 2 tsk] og rejer. Bring i kog, og kog under omrøring i 3-4 min, eller indtil gennemtilberedte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Kog nudler
4

Imens, tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 4-6 min, eller indtil bløde.

Hæld vand fra, og skyl under koldt vand i en si.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt nudler til stegepanden, og vend sammen.

Tilsæt et skvæt limesaft, og smag til med salt og peber.

Server
6

Anret nudler og rejekarry i dybe tallerkener.

Top med forårsløg og chiliflager.

Server med resterende limebåde. 

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image