HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMiddelhavsinspireret Svinekød
topBanner
Middelhavsinspireret svinekød

Middelhavsinspireret svinekød

med græsk salat og couscous

I aften tager vi en kulinarisk tur til Grækenland, og laver svinekød, som får den perfekte græske smag af at blive stegt med vores færdige krydderiblanding med det smukke navn Middelhavsdrøm. Vidunderligt tilbehør er en sprød couscoussalat, med tomat, agurk, rødløg & græsk salatost, som får spændende smag af at blandes med en lækker basilikumdressing med masser af citron. Vi topper med frisk basilikum og yoghurt.

Tags:Hurtig
Allergener:mælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Tomat

1 stk

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

1 pose

Agurk

300 g

Basilikum

½ stk

Svinekamfilet

4 g

Citron

100 g

Rødløg

4 g

Middelhavsdrøm

75 g

Couscous

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

1 spsk

Kyllingebouillon

2.5 dl

Yoghurt

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Olivenolie* (trin 4)

Vand* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2616.0876 kJ
Kalorier (kcal)625.2599 kcal
Fedt31.094 g
Mættet fedt10.6 g
Kulhydrat45.52 g
Sukker8.1 g
Protein40.379 g
Salt1.9 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Hak tomat og agurk fint. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Skær citron i både.

2

Bring vand* [2,5 dl | 5 dl] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

3

Skær svinekød i 3 cm strimler på et andet skærebræt. Bland svinekød, Middelhavsdrøm, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål, og stil til side. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil gennemstegt.

4

Hak basilikum fint. Bland tomat, agurk, rødløg, græsk salatost, en smule olivenolie* og et nip peber* i en stor skål. Bland basilikum (gem lidt til anretning), olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], et stort skvæt citronsaft og et nip salt* og peber* i en lille skål.

5

Vend couscous i skålen med græsk salat. Tilsæt basilikumdressing, og rør rundt. Smag til med salt* og peber*. 

6

Anret couscoussalat i dybe tallerkener. Top med svinekød. Dryp med yoghurt. Drys med resterende basilikum.