Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicanske bønne-taquitos

Mexicanske bønne-taquitos

med blandet salat og fraiche

Har du aldrig hørt om taquitos? Det er en lille mexicansk sammenrullet tortilla med fyld. Vores skønne variant indeholder grøntsager, sorte bønner, revet gouda og Tex-Mex-krydderier. Vi serverer vores bønnetaquitos med ovnbagte cajun-kartofler, blandet salat, syrlig fraiche og cremet sort sesammayonnaise.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Sesam
Soja
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder: Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

1 stk

Lime

390 g

Sorte bønner

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

50 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

5 g

Tex-Mex

2 stk

Gulerod

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

60 g

Blandet salat

½ stk

Porre

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ dl

Vand til sauce

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4608 kJ
Kalorier (kcal)1101 kcal
Fedt45.8 g
Mættet fedt12.1 g
Kulhydrat136.1 g
Sukker15.9 g
Protein29.9 g
Salt5.5 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

2

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Halver porre, rens, og skær i tynde, halve skiver.

Skyl sorte bønner.

3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod og porre med salt i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvidløg og Tex-Mex, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt sorte bønner og vand, og lad simre under omrøring i 3-4 min, eller indtil bløde. Tag panden af varmen.

4

Fordel bønner og gouda på tortillabrød, rul sammen, og fordel på en bageplade med bagepapir.

Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil let sprøde.

5

Skyl salat.

Halver lime.

Bland salat, olivenolie, et skvæt limesaft og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

6

Anret taquitos og kartofler på tallerkener.

Top med fraiche.

Server med salat og sesammayonnaise.