HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMexicansk Chorizobowl
topBanner
Mexicansk chorizobowl

Mexicansk chorizobowl

med korianderris og cremet avocado

Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her byder vi nemlig på et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Vi bygger vores mexicanske bowl med korianderris med lime, sprødstegt chorizo, frisk avocado, fraiche og forårsløg. Så er maden klar!

Tags:NemHvedefriBørnevenlig
Allergener:Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 g

Chorizo-pølse

(IndeholderMælk)

150 g

Jasminris

1 stk

Lime

150 g

Majs

1 pose

Koriander

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Forårsløg

1 stk

Avocado

5 g

Tex-Mex

75 g

Fraiche

(IndeholderMælk)

1 dåse

Tomatpuré

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ dl

Vand (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)784 kcal
Energi (kJ)3281 kJ
Fedt37.08 g
Mættet fedt11.4 g
Kulhydrat86.34 g
Sukker14.7 g
Protein24.3 g
Salt3.4 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [½ tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

2

Skær chorizo i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). Hak koriander fint. Hæld væde fra majs. Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern.

3

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg chorizo i 1-2 min.

 

4

Tilsæt hvidløg, majs, Tex-Mex og det hvide forårsløg, og steg videre i 2-3 min. Tilsæt tomatpuré og vand* [1/2 dl | 1 dl], og rør rundt. Smag til med salt* og peber*.

5

Skær lime i både. Vend halvdelen af koriander og et stort skvæt limesaft i gryden med færdigkogt ris. TIP: Spring korianderen over, eller brug mindre, hvis ikke er til smagen.

6

Anret ris, chorizo og avocado i dybe tallerkener. Top med fraiche [1/2 pakke, 2P], det grønne forårsløg og resterende koriander. Server med resterende limebåde.