Skip to main content
Klassisk hvidløgsbrød

Klassisk hvidløgsbrød

2 portioner | med ost og persille

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Klassiske hvidløgsbrød passer til næsten alt, og du laver dem selv på næsten ingen tid. Vi topper vores brød med hvidløgssmør med persille og ost, og så er de klar til at nydes efter 6-8 min i ovnen.

Allergener:
Gluten
Hvede
Milk
Egg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Baguette

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesamsamen)

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Kruspersille

40 g

Finrevet ost

(Indeholder: Milk, Egg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør (trin 1)

Næringsindhold

Energi (kJ)2118 kJ
Kalorier (kcal)506 kcal
Fedt21.3 g
Mættet fedt12.3 g
Kulhydrat64.2 g
Sukker5.9 g
Kostfibre4.4 g
Protein15.8 g
Salt2.2 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen til 220°C/200°C varmluft.
 
Pres eller hak hvidløg fint. 
 
Hak persille fint.

Lav hvidløgsmør
2

Bland hvidløg, persille, smør [2 spsk] og et nip salt og peber.

Bag hvidløgsbrød
3

Del brød på langs. 
 
Smør brød med hvidløgssmør, og drys med ost. 
 
Bag på en bageplade med bagepapir i 6-8 min, indtil sprød.

 

Server
4

Skær brød i skiver og server.