Oplev smagen af Italien med vores Lynhurtige italienske svinekøds- og linsesuppe. Denne fyldige og mættende suppe indfanger essensen af rustik, italiensk madlavning med enkelhed og stor smag i hver bid. Og så er den klar på under 15 min!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Hakket svinekød
1 stk
Peberfrugt
390 g
Grønne linser
390 g
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
1 stk
Gulerod
1 g
Chiliflager
4 g
Kyllingebouillon
1 stk
Basilikum
50 g
Græsk ost
2 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
3 dl
Vand til sauce
1 tsk
Sukker til sauce
½ tsk
Salt til sauce
¼ tsk
Salt til urteolie
2 spsk
Olie til urteolie
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Skær gulerod i 1 cm tern.
Hak basilikum fint.
Skyl linser.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svinekød, peberfrugt og gulerod med salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil kødet er brunet og grøntsagerne er bløde.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt linser, hakkede tomater, kyllingebouillon, chiliflager, vand, sukker, salt og et nip peber til stegepanden.
Bland basilikum, salt og olivenolie i en lille skål.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret suppe i skåle.
Top med basilikumolie og smuldret græsk ost.