Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Linsefyldt peberfrugt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Linsefyldt peberfrugt

Linsefyldt peberfrugt

med cremet perlecouscous og frisk persille

Fyldte peberfrugter er en ret, der var meget populær i 70'erne, og i aften frister vi med denne favorit i en ny variant. Vi fylder nemlig vores peberfrugter med en vidunderlig linseblanding med gulerod, løg og cajunkrydderier, og så topper vi med mozzarella, inden de bliver bagt gyldne. Spændende tilbehør er cremet perlecouscous med yoghurt og frisk persille.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Sulfitter
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Peberfrugt

½ dåse

Tomatpuré

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

½ pakke

Grønne linser

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)604 kcal
Energi (kJ)2528 kJ
Fedt11.3 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat92.2 g
Sukker24.7 g
Protein25.5 g
Salt3.7 g

Bageplade
Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Bag peberfrugt
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær peberfrugt i halve, og fjern kernehus.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 10-15 min. 

Kog perlecouscous
2

Bring vand [4 dl | 8 dl], grøntsagsbouillon  og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i kog i en gryde.

Tilsæt perlecouscous, og kog under låg på middel varme i 12-15 min, eller indtil 'al dente'.

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.

Hak persille og løg fint.

Hæld væde fra linser [½ pakke, 2P].

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg linser, gulerod og løg i 3-4 min.

Tilsæt Ay Cajun-ba, tomatpure [1/2 dåse, 2P], vand [1 dl | 2 dl], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.

Tag panden af varmen, og tilsæt yoghurt [1 spsk | 2 spsk].

Fyld peberfrugt
4

Tag bagepladen med peberfrugt ud af ovnen.

Fyld med linser.

Drys med mozzarella, og bag videre i ovnen i 5-7 min, eller indtil osten er gylden.

Tilsæt persille
5

Rør persille (gem lidt til anretning) og resterende yoghurt med færdigkogt perlecouscous.

Server
6

Anret perlecouscous på tallerkener.

Top med peberfrugt.

Drys med resterende persille.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image