
Linsefyldt peberfrugt
med cremet perlecouscous og frisk persille
Fyldte peberfrugter er en ret, der var meget populær i 70'erne, og i aften frister vi med denne favorit i en ny variant. Vi fylder nemlig vores peberfrugter med en vidunderlig linseblanding med gulerod, løg og cajunkrydderier, og så topper vi med mozzarella, inden de bliver bagt gyldne. Spændende tilbehør er cremet perlecouscous med yoghurt og frisk persille.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
2 stk
Peberfrugt
½ dåse
Tomatpuré
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 stk
Løg
1 stk
Gulerod
1 pose
Bredbladet persille
½ pakke
Grønne linser
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
4 dl
Vand (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 3)
1 dl
Vand (trin 3)
Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær peberfrugt i halve, og fjern kernehus.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.
Bag i ovnen i 10-15 min.

Bring vand [4 dl | 8 dl], grøntsagsbouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i kog i en gryde.
Tilsæt perlecouscous, og kog under låg på middel varme i 12-15 min, eller indtil 'al dente'.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Hak persille og løg fint.
Hæld væde fra linser [½ pakke, 2P].

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg linser, gulerod og løg i 3-4 min.
Tilsæt Ay Cajun-ba, tomatpure [1/2 dåse, 2P], vand [1 dl | 2 dl], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.
Tag panden af varmen, og tilsæt yoghurt [1 spsk | 2 spsk].

Tag bagepladen med peberfrugt ud af ovnen.
Fyld med linser.
Drys med mozzarella, og bag videre i ovnen i 5-7 min, eller indtil osten er gylden.

Rør persille (gem lidt til anretning) og resterende yoghurt med færdigkogt perlecouscous.

Anret perlecouscous på tallerkener.
Top med peberfrugt.
Drys med resterende persille.