
Ugens fisk behøver slet ikke være kedelig. Her har vi sat sammen en fristende kombination af velsmagende og smukke ingredienser. Perfekt limebagt kuller får selskab i ovnen af kartofler, gulerod, rødløg og majs, krydrede med Tex-Mex og røget paprika. Vi topper med spicy chimichurri og røget mayonnaise.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Kuller
(Indeholder: Fisk)
1 dåse
Majs
2 stk
Gulerod
1 stk
Løg
300 g
Kartofler
10 g
Tex-Mex
4 g
Røget paprika
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Citrusfrugt
1 pose
Koriander
½ g
Chiliflager
1 pose
Bredbladet persille
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Vand (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.
Skær rødløg i 2 cm både.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt, peber og halvdelen af Tex-Mex og halvdelen af røget paprika, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, indtil møre.

Imens, skær lime i tynde skiver.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt, peber og resterende Tex-Mex.
Overfør til et ildfast fad, og top med limeskiver.

Hak koriander og persille fint.
Bland koriander, persille, chiliflager [1/2 pakke, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.
Hæld væde fra majs.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Bag fisk i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt, når grøntsagerne har 15 min tilbage i ovnen.
Vend grøntsager med majs, og bag i resterende tid.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Imens, bland mayonnaise og resterende røget paprika i en lille skål.
Vend ovnbagte grøntsager med chimichurri på bagepladen lige inden servering.

Anret grøntsager i dybe tallerkener.
Top med fisk og røget mayonnaise.