Limebagt kuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Limebagt kuller

Limebagt kuller

med ovnbagte grøntsager og røget mayonnaise

Ugens fisk behøver slet ikke være kedelig. Her har vi sat sammen en fristende kombination af velsmagende og smukke ingredienser. Perfekt limebagt kuller får selskab i ovnen af kartofler, gulerod, rødløg og majs, krydrede med Tex-Mex og røget paprika. Vi topper med spicy chimichurri og røget mayonnaise.

Tags:
Kalorielet
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

1 dåse

Majs

2 stk

Gulerod

1 stk

Rødløg

300 g

Kartofler

10 g

Tex-Mex

4 g

Røget paprika

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

½ g

Chiliflager

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2576 kJ
Kalorier (kcal)616 kcal
Fedt33 g
Mættet fedt3.7 g
Kulhydrat254.3 g
Sukker17.5 g
Protein54.2 g
Salt2.8 g

Redskaber

Bageplade
Ildfast fad

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.

Skær rødløg i 2 cm både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt, peber og halvdelen af Tex-Mex og halvdelen af røget paprika, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, indtil møre.

Forbered fisk
2

Imens, skær lime i tynde skiver. 

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt,  peber og resterende Tex-Mex.

Overfør til et ildfast fad, og top med limeskiver.

Lav chimichurri
3

Hak koriander og persille fint.

Bland koriander, persille, chiliflager [1/2 pakke, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.

Hæld væde fra majs.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad. 

Bag fisk
4

Bag fisk i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt, når grøntsagerne har 15 min tilbage i ovnen. 

Vend grøntsager med majs, og bag i resterende tid. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Bland røget mayonnaise
5

Imens, bland mayonnaise og resterende røget paprika i en lille skål.

Vend ovnbagte grøntsager med chimichurri på bagepladen lige inden servering.

Server
6

Anret grøntsager i dybe tallerkener. 

Top med fisk og røget mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image