På jagt efter nye spændende smagsoplevelser? Vores elegante Marrokanske lamme-tagine og couscous mangler ikke noget, og bringer Marokkos klassiske smage til dit spisebord. Tilfør dit måltid aromatiske krydderier og få en både velduftende og velsmagende måltidsoplevelse i aften.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Lammeculotte
4 g
Goan Xacuti
1 stk
Gulerod
½ stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder: Sennep)
100 g
Couscous
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja)
4 g
Kyllingebouillon
20 g
Mandler
(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Appelsin
1 stk
Mynte & koriander
195 g
Tomatpassata
2.5 dl
Vand til couscous
¼ tsk
Salt til couscous
1 spsk
Olie til couscous
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til stegning
1 dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Tag lam ud af køleskabet.
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Bring vand og salt i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt couscous og olivenolie, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.
Rids fedtsiden på kryds og tværs med 1 cm mellemrum, og krydr med salt.
Placer lam med fedtsiden nedad i en stegepande på middel varme, og steg i 8-9 min.
Skru op til høj varme, og brun på alle sider i 30 sek. Overfør til en bageplade med bagepapir med fedtsiden opad, og bag i ovnen i 15 min, eller indtil gennemtilberedt.
Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
Skær gulerod og løg i 1 cm tern.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og gulerod i 1-2 min, eller indtil bløde. Tilsæt Goan Xacuti, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt hvidløg, tomatpassata, abrikoschutney, kyllingebouillon, vand, salt og et nip peber, og bring i kog.
Sænk til middel varme, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm skiver.
Hak mynte og koriander groft.
Hak mandler groft.
Skær lam i tynde skiver.
Anret couscous i skåle, og top med lam, mandler og halvdelen af koriander.
Anret sauce i skåle.
Server med appelsin, mynte, resterende koriander og yoghurt i skåle.