topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingesalat Nicoise

Kyllingesalat Nicoise

med æg & mayodressing (OBS! Æg medfølger ikke)

I aften laver vi en vidunderlig kyllingesalat Nicoise fyldt med masser af spændende ingredienser. Perfekt ovnbagt kylling, som får fantastisk smag af krydderiblandingen Middelhavsdrøm. Salaten indeholder også kogte kartofler, grønne bønner, skalotteløg, hjertesalat, tomater og gulerødder. En cremet hvidløgsdressing og blødkogt æg fuldender denne lækre salat.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

75 g

Grønne bønner

300 g

Kyllingebryststrimler

4 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Salat

1 stk

Gulerod

2 stk

Tomat

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

4 g

Hvide Løjer & Urter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)624 kcal
Energi (kJ)2612 kJ
Fedt25.54 g
Mættet fedt3.3 g
Kulhydrat44.95 g
Sukker10.4 g
Protein50.9 g
Salt1.5 g

Redskaber

Bageplade
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler & bønner
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med saltet vand* i kog. Halver kartofler, og kog i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Halver grønne bønner [1/2 pakke, 2P], og kom dem i gryden de sidste 1-2 min. Hæld vand fra, skyl kartofler og bønner under koldt vand, og kom dem tilbage i gryden. Smag til med et salt* og peber*, og stil til side.

Tilbered kylling
2

Vend kylling med en smule olivenolie* og Middelhavsdrøm, og krydr med et nip salt* og peber* på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 10-12 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Kog æg
3

Bring en lille gryde med vand* i kog. Kog æg* [2 stk | 4 stk] i 7-8 min, og overfør til en skål med koldt vand*. Pil skallen af, og del i to.

Forbered grøntsager
4

Skær skalotteløg i tynde skiver. Hak hjertesalat groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær tomat i 2 cm både.

Bland salat
5

Bland mayonnaise, Hvide Løjer & Urter, et skvæt vand*, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* i en stor skål. Vend kartofler, grønne bønner, skalotteløg, hjertesalat, gulerod og tomat i skålen.

Server
6

Anret salat i dybe tallerkener. Top med kylling og æg. Krydr med et nip salt* og peber*.