topBanner
Kylling Yakitori

Kylling Yakitori

med vilde ris & coleslaw

Forkæl familien med et lækkert japansk måltid i form af denne udsøgte kylling yakitori. Vi steger kylling og blander den derefter i en lækker yakitorisauce med ingefær, soja, honning og hvidløg. Vi serverer vores vidunderlige kylling med vilde ris, sprød coleslaw og frisk koriander!

Tags:Hurtig
Allergener:selleriægsennepglutensoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

150 g

Basmatiris, vilde

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Gulerod

1 stk

Lime, økologisk

1 pose

Koriander

300 g

Kyllingebryst, strimler

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

150 g

Kålblanding, skåret

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

12.5 g

Honning

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt* (trin 1)

3 dl

Vand* (trin 1)

1 spsk

Vand* (trin 5)

½ spsk

Hvedemel* (trin 4)

(Indeholdergluten)

2 spsk

Vand* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2899 kJ
Kalorier (kcal)693 kcal
Fedt20 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat80 g
Sukker12 g
Protein47 g
Salt4 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Gryde
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris, grøntsagsbouillon og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], rør rundt, og kog under låg på lav varme i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv limeskal, og skær lime i både. Hak koriander groft.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Bland limeskal, et skvæt limesaft, mayonnaise, halvdelen af ingefær og et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend gulerod og kålblanding i skålen. Pisk hvedemel* [1/2 spsk | 1 spsk] og vand* [2 spsk | 3 spsk] sammen i en lille skål indtil der ikke er klumper.

5

Tilsæt hvidløg, sojasauce, honning [1/2 pakke, 2P], vand* [1 spsk | 2 spsk], resterende ingefær, et skvæt limesaft og et nip salt* til stegepanden, og rør godt rundt. Tilsæt meljævning under omrøring, og lad simre i 3-4 min, eller indtil tyknet. Tilsæt kylling, og vend sammen.

6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med kylling og coleslaw. Drys med koriander.