Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Kylling Yakitori
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kylling Yakitori

Kylling Yakitori

med vilde ris & coleslaw

Forkæl familien med et lækkert japansk måltid i form af denne udsøgte kylling yakitori. Vi steger kylling og blander den derefter i en lækker yakitorisauce med ingefær, soja, honning og hvidløg. Vi serverer vores vidunderlige kylling med vilde ris, sprød coleslaw og frisk koriander!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Let at lave
Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

150 g

Vilde basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Gulerod

1 stk

Lime, økologisk

1 pose

Koriander

300 g

Kyllingebryststrimler

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Kålblanding, skåret

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

12.5 g

Honning

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Vand (trin 5)

½ spsk

Hvedemel (trin 4)

2 spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)698 kcal
Energi (kJ)2922 kJ
Fedt20.39 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat81.69 g
Sukker13.2 g
Protein46.74 g
Salt3.9 g

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris, grøntsagsbouillon og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], rør rundt, og kog under låg på lav varme i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

Forbered grøntsager
2

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv limeskal, og skær lime i både. Hak koriander groft.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav coleslaw
4

Bland limeskal, et skvæt limesaft, mayonnaise, halvdelen af ingefær og et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend gulerod og kålblanding i skålen. Pisk hvedemel* [1/2 spsk | 1 spsk] og vand* [2 spsk | 3 spsk] sammen i en lille skål indtil der ikke er klumper. 

Kog sauce
5

Tilsæt hvidløg, sojasauce, honning [1/2 pakke, 2P], vand* [1 spsk | 2 spsk], resterende ingefær, et skvæt limesaft og et nip salt* til stegepanden, og rør godt rundt. Tilsæt meljævning under omrøring, og lad simre i 3-4 min, eller indtil tyknet. Tilsæt kylling, og vend sammen.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med kylling og coleslaw. Drys med koriander.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image