HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKrydret Steak Og Cajun Mayonnaise
topBanner
Krydret steak og cajun-mayonnaise

Krydret steak og cajun-mayonnaise

med gratineret majskolbe og sprød grønkål

Premium

En klassisk Angus Striploin er altid en vinder, og et sikkert valg, når du vil have festlig mad, også hvis det er hverdag! Her har vi krydret kødet med lækre krydderier fra Mellemamerika! Vi serverer kødet med hvidløgsbagte kartofler og kål. Vi laver også vidunderlige majskolber toppet med cajunmayo, lagret ost og purløg. En fest for både mund og øje!

Tags:Børnevenlig
Allergener:sulfittermælkægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Angus Striploin

1 stk

Majskolbe

2 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

1 pose

Purløg

4 g

Panamad

2 stk

Hvidløgsfed

50 g

Grønkål, skåret

500 g

Kartofler

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3675.8535 kJ
Kalorier (kcal)878.55 kcal
Fedt46.769 g
Mættet fedt13.4 g
Kulhydrat85.0517 g
Sukker7.2 g
Protein45.83 g
Salt1.1 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med Panamad og et nip salt* og peber*. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Fordel kartofler og hvidløg på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Snit purløg fint. Del majskolbe i to. Bland mayonnaise og Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P] i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

3

Dryp majs med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Læg majs på bagepladen med kartofler, når de har 20 min tilbage.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg bøfferne i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

5

Tilsæt grønkål til bagepladen, når kartoflerne har 5 min tilbage. Top majs med en smule cajunmajo, og drys med finrevet ost og purløg. Skær bøffer i skiver. 

6

Anret cajunmajs, grøntsager og bøffer på tallerkener. Server med resterende cajunmajo.