Krydret pulled pork-pita
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret pulled pork-pita

Krydret pulled pork-pita

med granatæblesalat og za'atar-fritter

Pitabrød til en festlig weekendaften? Vi tør næsten love at I ikke har fået pitabrød på denne måde før. I aften fylder vi nemlig vores pita med pulled pork med cajunkrydderier, granatæblesalat, calabresepesto og crème fraiche. Fantastisk tilbehør er hjemmelavede fritter krydret med den spændende krydderiblanding Za'atar, som giver en vidunderlig smag.

Tags:
Nem
Allergener:
Hvede
Gluten
Sesam
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Agurk

½ stk

Rødløg

½ stk

Granatæble

30 g

Blandet salat

1 pose

Mynte

½ g

Chiliflager

60 g

Calabresepesto

2 stk

Pitabrød

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Za'atar

(Indeholder Sesam)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

300 g

Pulled pork

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3879 kJ
Kalorier (kcal)927 kcal
Fedt40.5 g
Mættet fedt17.5 g
Kulhydrat99.2 g
Sukker19.8 g
Protein41 g
Salt3.3 g

Redskaber

Bageplade
Ildfast fad

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med za'atar [1/2 pakke, 2P], salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered pulled beef
2

Imens, kom kød (inklusive lage fra pakken) og Ay Cajun-ba i et ildfast fad.

Dæk til med sølvpapir, og bag i ovnen i 10-12 min, når fritterne har 12 min tilbage.

Forbered grøntsager
3

Imens, skær agurk i tynde, halve skiver.

Skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Hak mynte fint, og skyl salat [1/2 pose, 2P].

Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble [1/2 stk, 2P] til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.

TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Bland calabresepesto
4

Bland calabresepesto, et skvæt vand og chiliflager [1/2 pakke, 2P] i en lille skål.

Bland salat, mynte, agurk, rødløg, granatæble, agurk, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt i en mellemstor skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Varm pitabrød
5

Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min.

Træk kød i strimler med to gafler i gryden.

Server
6

Fyld pitabrød med pulled pork, granatæblesalat, calabresepesto og crème fraiche. 

Server med fritter og overskydende granatæblesalat, calabresepesto og crème fraiche.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image