Koreanske oksekødstortillas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreanske oksekødstortillas

Koreanske oksekødstortillas

med snittet spidskål og syltet agurk

Det koreanske køkken stammer fra de nomadiske traditioner i det sydlige Manchuriet og er kendt for sine rige smage og friske ingredienser, der sætter dine smagsløg på spidsen. Vores koreanske tortillas fylder vi med hakket oksekød stegt med marinade, kølende fraiche, en frisk salat med spidskål og gulerod, og hjemmesyltet agurk.

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Agurk

½ stk

Rød chili

½ stk

Lime

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

12.5 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Gulerod

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

225 g

Hakket oksekød

150 g

Spidskål, skåret

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 tsk

Sukker (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3636 kJ
Kalorier (kcal)869 kcal
Fedt48 g
Mættet fedt14.5 g
Kulhydrat71.7 g
Sukker15.4 g
Protein34.5 g
Salt15.9 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Lav marinade
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Hak ingefær (uskrællet) og hvidløg fint. 

Bland chili, limesaft [1 spsk | 2 spsk], hvidløg, ingefær [2 tsk | 4 tsk], sukker [2 tsk | 3 tsk], sojasauce og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Sylt agurk
2

Skræl agurk til lange, tynde bånd.

Bland hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P], sukker [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip salt i en stor skål.

Vend agurk i skålen.

Hæld lage fra inden servering.

Steg hakket oksekød
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt marinade, og lad simre i 1-2 min, eller indtil velduftende.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav salat
4

Imens, skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.

Bland spidskål, gulerod, olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt i en stor skål.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Smør tortillabrød med fraiche.

Fyld med oksekød, salat og agurk. 

Server med resterende agurk og limebåde.