topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreansk plantefarsbowl

Koreansk plantefarsbowl

med jasminris og kimchi-inspireret salat

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Kimchi er en traditionel koreansk ret ofte baseret på kål. I aften blander vi kål med agurk, hvidvinseddike, chili og koriander. Vi serverer vores kimchi-inspirerede salat med luftige jasminris, og plantefars, løg og gulerod stegt med hvidløg, asiatisk woksauce og asiatisk dressing.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Mælkefri
Klimavenlig
Low CO2
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Byg
Soja
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 g

Chiliflager

150 g

Jasminris

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 pose

Koriander

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Agurk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

1 dl

Vand (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)607 kcal
Energi (kJ)2540 kJ
Fedt17 g
Mættet fedt2.3 g
Kulhydrat84.2 g
Sukker19.5 g
Protein24.2 g
Salt16.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bland salat
1

Skær agurk i 2 cm tern.

Bland agurk, spidskål, hvidvinseddike, chiliflager og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad. 

Kog ris
2

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
3

Imens, hak løg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Steg plantefars
4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars, løg og gulerod i 3-4 min, eller indtil brunet, og sænk til middel varme.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt asiatisk woksauce, asiatisk dressing, vand [1 dl | 2 dl], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og lad simre i 3-4 min.

Tilsæt koriander
5

Imens, hak koriander groft.

Vend koriander i skålen med salat.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med plantefars og salat.