Koreansk inspireret nudler og sprød bacon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreansk inspireret nudler og sprød bacon

Koreansk inspireret nudler og sprød bacon

med cremet champignonsauce og frisk forårsløg

Oplev det bedste fra det koreanske køkken med vores Koreansk-inspirerede nudler med sprød bacon. Denne ret er pakket med umami og cremet velvære fra champignon og madlavningsfløde, hvilket giver dig comfort food med et tvist.

Tags:
Stærk
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Mienudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

4 g

Kyllingebouillon

200 g

Champignon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

140 g

Bacon, tern

1 stk

Løg

1 stk

Forårsløg

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3667 kJ
Kalorier (kcal)876 kcal
Fedt54.3 g
Mættet fedt28.3 g
Kulhydrat65.2 g
Sukker11.9 g
Protein31.8 g
Salt5.3 g

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Forbered grøntsager
2

Imens, snit forårsløg fint.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skær svampe i tynde skiver.

Steg bacon
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Steg løg og champignon
4

Opvarm stegepanden med baconfedt til høj varme, og tilsæt olivenolie.

Steg løg og svampe med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil bløde.

Imens, hak hvidløg og løg fint.

Tilsæt hvidløg til stegepanden, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav sauce
5

Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, sriracha, kyllingebouillon, sojasauce og et nip peber.

Steg i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta og halvdelen af finrevet ost, og vend sammen.

Server
6

Anret pasta i skåle.

Top med forårsløg, bacon og resterende finrevet ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image