Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Koreansk inspirerede BBQ-pulled beans
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreansk inspirerede BBQ-pulled beans

Koreansk inspirerede BBQ-pulled beans

med ingefærkogt jasminris og syltet spidskål

I aften laver vi en delikat vegetarret med færdige pulled beans, som om vi steger med BBQ-sauce. Vi server vores BBQ-pulled beans med ingefærkogt jasminris, der fanger den vidunderlige sauce op, asiatisk mayo, chili og syltet spidskål med agurk.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Sulfitter
Sennep
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Spidskål, skåret

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Jasminris

1 g

Chiliflager

1 stk

Agurk

1 stk

Ingefær

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

25 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ dl

Vand (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Ketchup (step 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3012 kJ
Kalorier (kcal)720 kcal
Fedt24 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat86.2 g
Sukker13.9 g
Protein37.4 g
Salt18.4 g

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Riv ingefær (uskrællet) fint.

Opvarm olivenolie [½ spsk | 1 spsk] i en stor gryde på middel varme.

Svits ingefær [2 tsk | 4 tsk] i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Sylt spidskål
2

Imens, skær agurk i 1 cm tern.

Bland spidskål, agurk, hvidvinseddike og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en mellemstor skål, og masser i 30 sek, eller indtil mør.

Bland BBQ-sauce
3

Bland ketchup [1 spsk | 2 spsk], BBQ-sauce, sojasauce, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], vand [1/2 dl | 1 dl] og halvdelen af chiliflager i en lille skål.  

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg pulled beans
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg pulled beans i 3-4 min. 

Imens, bland asiatisk mayonnaise [½ pakke, 2P] og vand [1 spsk I 2 spsk] i en lille skål.

Tilsæt BBQ-sauce
5

Tilsæt BBQ-sauce til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tag panden af varmen.

Server
6

Anret ingefærris i dybe tallerkener.

Top med pulled beans og asiatisk mayonnaise.

Drys med resterende chiliflager. 

Server med spidskål.