Skip to main content
Korean pork tenderloin in ganjang sauce

Korean pork tenderloin in ganjang sauce

with kohlrabi kimchi and spring onion rice

Tags:
Proteinrig
Mælkefri
Mere grønt
Allergener:
Soja
Sesamzaad
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Champignon

150 g

Grønne bønner

150 g

Jasminris

1 stk

Gulerod

75 g

Koreansk BBQ-sauce

25 ml

Sojasauce

1 stk

Forårsløg

2 g

Chiliflager

10 g

Kyllingefond

1 stk

Rød chili

250 g

Svinemørbrad

40 g

Sød chilisauce

1 stk

Lime

10 g

Sesamfrø

½ stk

Glaskål, hvid

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Olie til grøntsager

Næringsindhold

Energi (kJ)3001 kJ
Kalorier (kcal)717 kcal
Fedt15.8 g
Mættet fedt3.8 g
Kulhydrat101 g
Sukker27.5 g
Kostfibre11.5 g
Protein41.4 g
Salt6.5 g
Potassium587.5 mg
Calcium56.9 mg
Iron1.2 mg

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6