
Kofta
med cherrytomater & couscoustabouleh
Lad denne velsmagende opskrift på saftige köfte, varm tabbouleh-salat og forfriskende citronsauce forgylde familiens middag i aften. En mættende ret, vores kok Sophie krydret med en børnevenlig smagseksplosion. Få hjælp af de små i køkkenet, så er maden klar på bare 20 minutter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Agurk, piccolo
stk
Agurk
75 g
Fraiche
4 g
Hello Mexico
1 stk
Tomat
1 stk
Citron
250 g
Hakket oksekød
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
100 g
Couscous
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Oksebouillon
1 stk
Hvidløgsfed
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 stk
Æg
¼ tsk
Salt
2.5 dl
Vand
Fremgangsmåde
Bland Hello Mexico, hakket oksekød, æg*, panko og et nip salt* i en skål. Form fars til 6 x 2,5 cm koftaer (3 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 10 min.
Pres eller hak hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Skær citron i både.
Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Steg gulerod og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt vand* og oksebouillon. Bring i kog. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*. Tag gryden af varmen. Dæk til med låg. Lad hvile under låg i 8-10 min.
Hak tomat og agurk groft. Snit forårsløg fint. Vend tomat, agurk og 1/2 forårsløg i gryden med færdigkogt couscous. Smag til med salt* og peber*. Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.] med et skvæt citronsaft i en lille skål. Smag til med salt* og peber*.
Anret couscoustabouleh og koftaer på tallerkener. Top med resterende forårsløg. Server med citrondressing og resterende citronbåde.