HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKofta
topBanner
Kofta

Kofta

med cherrytomater & couscoustabouleh

Lad denne velsmagende opskrift på saftige köfte, varm tabbouleh-salat og forfriskende citronsauce forgylde familiens middag i aften. En mættende ret, vores kok Sophie krydret med en børnevenlig smagseksplosion. Få hjælp af de små i køkkenet, så er maden klar på bare 20 minutter.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:mælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Agurk, piccolo

30 g

Agurk

100 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

4 g

Hello Mexico

1 stk

Tomat

¼ tsk

Citron

2.5 dl

Hakket oksekød

Panko

(Indeholdergluten)

Gulerod

Forårsløg

Couscous

(Indeholdergluten)

Oksebouillon

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

Salt*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)496.05 kcal
Energi (kJ)2075.4731 kJ
Fedt15.546 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat51.3325 g
Sukker1.8 g
Protein36.4925 g
Salt3.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bland Hello Mexico, hakket oksekød, æg*, panko og et nip salt* i en skål. Form fars til 6 x 2,5 cm koftaer (3 pr. person). 

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 10 min.

3

Pres eller hak hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Skær citron i både. 

4

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Steg gulerod og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt vand* og oksebouillon. Bring i kog. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*. Tag gryden af varmen. Dæk til med låg. Lad hvile under låg i 8-10 min.

5

Hak tomat og agurk groft. Snit forårsløg fint. Vend tomat, agurk og 1/2 forårsløg i gryden med færdigkogt couscous. Smag til med salt* og peber*. Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.] med et skvæt citronsaft i en lille skål. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret couscoustabouleh og koftaer på tallerkener. Top med resterende forårsløg. Server med citrondressing og resterende citronbåde.