Byd familien på en sand klassiker i aften. Al dente spaghetti ledsages af hjemmelavede kødboller i en intens og velsmagende sauce lavet på italiensk tomatsauce, en knivspids sukker, gulerødder og zucchini. Giv retten et luksuriøst pift med frisk basilikum og revet mozzarella, der smelter sammen til et himmelsk godt tæppe, som vækker glæde hos både børn og voksne.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Zucchini
30 g
Gulerod
1 pakke
Hvidløgsfed
15 g
Spaghetti
(Indeholdergluten, soja)½ dåse
Hakket oksekød
4 g
Panko
(Indeholdergluten)1 stk
Finthakkede tomater
¼ tsk
Finrevet ost
(Indeholdermælk, æg)½ tsk
Worcestershire sauce
(Indeholdergluten, soja, sennep)Tomatpuré
Middelhavsdrøm
Basilikum
Æg*
(Indeholderæg)Salt*
Sukker*
Bring en stor gryde med vand* i kog. Riv zucchini [½ stk, 2 pers.]. Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum groft.
Kog spaghetti i 7-9 min, eller indtil ‘al dente’. Si vand* fra. Hæld spaghetti tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.
Bland hakket oksekød, æg*, panko og salt* i en skål. Rul fars til kødboller (5 pr. person). Stil til side på en tallerken.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kødboller i 10-12 min. Stil til side på en ren tallerken.
Opvarm samme stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod, zucchini og hvidløg i 3-4 min. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré [½ dåse, 2 pers.], Worcestershire sauce, Middelhavsdrøm, salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.] og sukker*. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt kødboller og tomatsauce til gryden med spaghetti. Vend det hele sammen.
Anret spaghetti og kødboller i dybe tallerkener. Drys med revet ost og basilikum.