HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKødboller I Tomatsauce
topBanner
Kødboller i tomatsauce

Kødboller i tomatsauce

med spaghetti & basilikum

Byd familien på en sand klassiker i aften. Al dente spaghetti ledsages af hjemmelavede kødboller i en intens og velsmagende sauce lavet på italiensk tomatsauce, en knivspids sukker, gulerødder og zucchini. Giv retten et luksuriøst pift med frisk basilikum og revet mozzarella, der smelter sammen til et himmelsk godt tæppe, som vækker glæde hos både børn og voksne.

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutensojamælkægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Zucchini

30 g

Gulerod

1 pakke

Hvidløgsfed

15 g

Spaghetti

(Indeholdergluten, soja)

½ dåse

Hakket oksekød

4 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 stk

Finthakkede tomater

¼ tsk

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

½ tsk

Worcestershire sauce

(Indeholdergluten, soja, sennep)

Tomatpuré

Middelhavsdrøm

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

(Indeholderæg)

Salt*

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1661.5398 kJ
Kalorier (kcal)397.1176 kcal
Fedt15.405 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat30.2325 g
Sukker14.6 g
Protein33.705 g
Salt3.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med vand* i kog. Riv zucchini [½ stk, 2 pers.]. Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum groft. 

2

Kog spaghetti i 7-9 min, eller indtil ‘al dente’. Si vand* fra. Hæld spaghetti tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.

3

Bland hakket oksekød, æg*, panko og salt* i en skål. Rul fars til kødboller (5 pr. person). Stil til side på en tallerken.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kødboller i 10-12 min. Stil til side på en ren tallerken.

5

Opvarm samme stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod, zucchini og hvidløg i 3-4 min. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré [½ dåse, 2 pers.], Worcestershire sauce, Middelhavsdrøm, salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.] og sukker*. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt kødboller og tomatsauce til gryden med spaghetti. Vend det hele sammen.

6

Anret spaghetti og kødboller i dybe tallerkener. Drys med revet ost og basilikum.