topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kødboller i tomatsauce

Kødboller i tomatsauce

med spaghetti & basilikum

Byd familien på en sand klassiker i aften. Al dente spaghetti ledsages af hjemmelavede kødboller i en intens og velsmagende sauce lavet på italiensk tomatsauce, en knivspids sukker, gulerødder og zucchini. Giv retten et luksuriøst pift med frisk basilikum og revet mozzarella, der smelter sammen til et himmelsk godt tæppe, som vækker glæde hos både børn og voksne.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Byg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

1 stk

Gulerod

2 stk

Hvidløgsfed

250 g

Spaghetti

250 g

Hakket oksekød

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pakke

Hakkede tomater

20 g

Finrevet ost

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)

½ dåse

Tomatpuré

4 g

Middelhavsdrøm

1 pose

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

¼ tsk

Salt

½ tsk

Sukker

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)397 kcal
Energi (kJ)1662 kJ
Fedt15.41 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat30.23 g
Sukker14.6 g
Protein33.71 g
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med vand* i kog. Riv zucchini [½ stk, 2 pers.]. Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum groft. 

Kog spaghetti
2

Kog spaghetti i 7-9 min, eller indtil ‘al dente’. Si vand* fra. Hæld spaghetti tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.

Rul kødboller
3

Bland hakket oksekød, æg*, panko og salt* i en skål. Rul fars til kødboller (5 pr. person). Stil til side på en tallerken.

Steg kødboller
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kødboller i 10-12 min. Stil til side på en ren tallerken.

Lav tomatsauce
5

Opvarm samme stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod, zucchini og hvidløg i 3-4 min. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré [½ dåse, 2 pers.], Worcestershire sauce, Middelhavsdrøm, salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.] og sukker*. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt kødboller og tomatsauce til gryden med spaghetti. Vend det hele sammen.

Server
6

Anret spaghetti og kødboller i dybe tallerkener. Drys med revet ost og basilikum.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image