Skip to main content
Hurtig kinesisk svinekød- og champignonwok
Hurtig kinesisk svinekød- og champignonwok

Hurtig kinesisk svinekød- og champignonwok

med frisk sesam-kålslaw og chiliflager

3.8
(46)

Er du i humør til en hurtig nudelret, der smager som har den stået og simret i mange timer? Så prøv vores Udon-wok med champignon og hakket svinekød, hvor der er skruet op for umamien med asiatisk woksauce, sesamolie og sesamfrø. Få nudler og sprød slaw på bordet i en fart, så der er mere tid til at slupre de aromatiske nudler i sig.

Tags:
Lynhurtig
10 min prep
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Sesam
Soja

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Udonnudler, tørrede

(Indeholder: Gluten, Hvede)

150 g

Spidskål, skåret

2 tsk

Ingefær

250 g

Hakket svinekød

150 g

Champignon, skivet

1 g

Chiliflager

4 g

Kyllingebouillon

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder: Gluten, Hvede, Sesam, Soja)

1 stk

Forårsløg

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)

10 ml

Sesamolie

(Indeholder: Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til salat

2 dl

Gemt nudelvand

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)3103 kJ
Kalorier (kcal)742 kcal
Fedt31.1 g
Mættet fedt7.8 g
Kulhydrat93.8 g
Sukker13.5 g
Kostfibre24.2 g
Protein40.1 g
Salt5.1 g
Calcium0.4 mg

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog. 

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.

Imens, riv ingefær (uskrællet) fint.

Bland spidskål, ingefær og salt i en mellemstor skål.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra. 

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Steg kød
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg hakket svinekød og champignon med salt i 4-5 min, eller indtil svampene er bløde. 

Imens, snit forårsløg fint.

Bland forårsløg, sesamolie og sesamfrø i skålen med spidskål.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
3

Tilsæt kyllingebouillon, asiatisk woksauce, pastavand og nudler, og steg i 1 min, eller indtil let tyknet.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen ser tør ud.

Server
4

Anret nudler og slaw i skåle.

Top med chiliflager.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.