Kinesisk hoisinglaceret andelår
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kinesisk hoisinglaceret andelår

Kinesisk hoisinglaceret andelår

med 'ponzu'-agurkesalat og asiatisk slaw

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. Vi ovnsteger andelår og glaserer dem med hoisinsauce. Samtidigt koger vi ingefærris, laver en frisk asiatisk slaw med gulerod, lime, pak choi og asiatisk mayonnaise og 'ponzu'-agurkesalat med chili, koriander og sesamfrø.

Allergener:
Sesam
Soja
Gluten
Hvede
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

60 g

Hoisinsauce

(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

430 g

Sous vide andelår, konfiteret

10 g

Ingefærpasta

1 stk

Agurk

15 ml

Ponzudressing

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

½ g

Chiliflager

1 pose

Koriander

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulerod

½ stk

Lime

150 g

Jasminris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Smør (trin 2)

3 dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4169 kJ
Kalorier (kcal)996 kcal
Fedt49.4 g
Mættet fedt12.8 g
Kulhydrat79.5 g
Sukker16.2 g
Protein55 g
Salt6.2 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Ovnsteg and
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Placer andelår med skindsiden opad på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk]. 

Steg i ovnen i 30 min.

Smør med hoisinsauce, når der er 5 min tilbage.

Lav ingefærris
2

Smelt smør [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme. 

Svits ingefærpasta i 30 sek, eller indtil velduftende. 

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered slaw
3

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Halver lime [½ stk, 2P].

Bland gulerod, salt [1/4 tsk |1/2 tsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort skvæt limesaft i en stor skål, og stil til side.

Lav 'ponzu'-agurkesalat
4

Hak agurk og koriander groft.

Bland agurk, ponzudressing, chiliflager [1/2 pakke, 2P], koriander, sesamfrø og et nip salt i en mellemstor skål.

Hak pak choi groft.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav asiatisk slaw
5

Vend pak choi og asiatisk mayonnaise i skålen med gulerod lige inden servering. 

Server
6

Kom hver portion ris i en lille skål, og pres let sammen. Placer en tallerken ovenpå, og vend på hovedet, så risen får form som en kuppel. Fortsæt med risen til resten af portionerne.

Anret ris og andelår på tallerkener.

Server med 'ponzu'-agurkesalat og asiatisk slaw.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image