Kikærtetagine
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kikærtetagine

Kikærtetagine

med persille-hvidløgsbrød

Omfavn et nordafrikansk smeltedigel af baharat og dukkah med vores kikærtetagine. Duften af tranebær, peberfrugter og knuste tomater hvirvler rundt i dit køkken som en kulinarisk sandstorm. Når vinden er modnet, serverer du denne berbiske herlighed med sprød persille og hvidløgsbrød.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Stærk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

1 stk

Rød peberfrugt

1 pakke

Kikærter

2 g

Baharat krydderiblanding

15 g

Dukkah

1 pakke

Hakkede tomater

4 g

Grøntsagsbouillon

20 g

Tranebær

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Baguette

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

1 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)261 kcal
Energi (kJ)1090 kJ
Fedt11.7 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat23.1 g
Sukker8.7 g
Protein9.7 g
Salt2 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Hak løg fint. Skær peberfrugt i små tern. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Tag smør* ud af køleskabet.

Svits grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved høj varme. Steg løg, peberfrugt, baharat og dukkah under omrøring i 3-4 min.

Lad simre
3

Sænk til middel varme. Tilsæt kikærter, hakkede tomater, grøntsagsbouillon, vand* [1-2 dl, 2 pers. | 2-3 dl, 4 pers.] og tranebær. Lad simre i 10-15 min. Krydr med salt* og peber*.

Bland hvidløgssmør
4

Hak persille (gem et par blade til anretning) fint. Pres eller hak hvidløg fint. Bland en klat smør*, hvidløg og 1/2 persille med et nip salt* og peber* i en skål. Tilsæt resterende persille til gryden.

Varm brød
5

Skær brød over på langs og derefter i 5-6 cm tykke stykker. Smør med hvidløgssmør. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 6-7 min.

Server
6

Anret kikærtetagine i dybe tallerkener. Top med persilleblade. Server med hvidløgsbrød.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image