topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kikærtesalat

Kikærtesalat

med hvidløgscroutoner (OBS! Æg medfølger ikke)

Server en let middag i disse sommertider, og sæt en kulinarisk cæsarsalat i en vegetarisk version på spisebordet i aften. På 20 minutter blander du grøntsager sammen, som du lader omfavnes af en lækker, klassisk cæsardressing lavet af hård ost, sennep og mayo. Salaten gøres mættende med sprøde hjemmelavede hvidløgscroutoner, sprøde ovnstegte kikærter og spejlæg. Super lækkert og ukompliceret!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 pakke

Kikærter

1 stk

Agurk

250 g

Cherrytomater

1 stk

Salat

20 g

Finrevet ost

12 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)564 kcal
Energi (kJ)2360 kJ
Fedt28.2 g
Mættet fedt3.5 g
Kulhydrat52.43 g
Sukker10.6 g
Protein21.76 g
Salt1.9 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Bræk brød i mindre små stykker. Skyl kikærter under koldt vand* i en si.

Bag brød & kikærter
2

Fordel brød og kikærter på en bageplade med bagepapir. Tilsæt hvidløg, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil sprød.

Kog æg
3

Læg forsigtigt æg* [2 stk | 4 stk] i gryden med kogende vand* med en ske, og kog i 7-9 min. Overfør til en skål med koldt vand*, og lad køle af. Pil, og del i to.

Spejl æg
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 3-4 min. Krydr med salt* og peber*.

Bland salat
5

Bland sennep [1/2 pakke, 2P], mayonnaise, vand* [1 spsk | 2 spsk], halvdelen af revet ost, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en stor skål. Tilsæt hjertesalat, agurk og cherrytomater, og vend sammen. TIP: Vent med at vende sammen indtil lige før servering, så salaten forbliver helt sprød.

Server
6

Anret salat i dybe tallerkener. Top med brødcroutoner, kikærter og æg. Drys med resterende revet ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image