Skip to main content
Japanske grøntsagsdeller

Japanske grøntsagsdeller

med crunchy nudelsalat og sesammayonnaise

I aften går den kulinariske rejse til Japan, og vi frister med skønne japanske grøntsagsfrikadeller med forårsløg, ingefær, spidskål, gulerod og sojasauce. Lækkert tilbehør er en nudelsalat med rødkål, spidskål, gulerod, slikærter og sesamfrø. Vi topper frikadellerne og salaten med srirachasauce og sesammayo!

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Mælkefri
Plantebaseret
Allergener:
Gluten
Sesamzaad
Soja
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Vegansk sesammayonnaise

25 g

Panko

25 ml

Sojasauce

75 g

Udonnudler, tørrede

2 tsk

Ingefær

150 g

Rødkål, skåret

150 g

Spidskål, skåret

2 stk

Gulerod

75 g

Sukkerærter

2 stk

Forårsløg

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg til bøffer

½ tsk

Salt til bøffer

1 spsk

Olie til stegning

Næringsindhold

Energi (kJ)2419 kJ
Kalorier (kcal)578 kcal
Fedt26.9 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat62.8 g
Sukker18 g
Kostfibre10.7 g
Protein20 g
Kolesterol0.2 mg
Salt4.8 g
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Snit forårsløg fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Riv ingefær fint.

Del sukkerærter på langs.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Kog nudler
2

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

Bland fars
3

Pisk æg i en mellemstor skål.

Tilsæt forårsløg, ingefær, halvdelen spidskål, halvdelen af gulerod og halvdelen af sojasauce, og rør godt rundt.

Tilsæt panko, salt og et nip peber, og rør godt rundt.

Steg grøntsagsdeller
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middel varme.

Form fars til frikadeller (2 pr. person) direkte i panden, tryk plade med en palet, og steg i 4-5 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Bland nudelsalat
5

Bland rødkål, resterende spidskål, nudler, sukkerærter og resterende sojasauce og gulerod i en stor skål, og krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret grøntsagsdeller og nudelsalat på tallerkener.

Dryp med sriracha.

Server med sesammayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image