topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japanske grøntsagsdeller

Japanske grøntsagsdeller

med crunchy nudelsalat og sesammayonnaise

I aften går den kulinariske rejse til Japan, og vi frister med skønne japanske grøntsagsfrikadeller med forårsløg, ingefær, spidskål, gulerod og sojasauce. Lækkert tilbehør er en nudelsalat med rødkål, spidskål, gulerod, slikærter og sesamfrø. Vi topper frikadellerne og salaten med srirachasauce og sesammayo!

Tags:
Kalorielet
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Sennep
Sesam
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Forårsløg

2 stk

Gulerod

1 stk

Ingefær

150 g

Spidskål, skåret

½ pose

Sukkerærter

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

150 g

Rødkål, skåret

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

20 g

Sriracha

75 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)507 kcal
Energi (kJ)2121 kJ
Fedt19.7 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat59.9 g
Sukker18.5 g
Protein18.9 g
Salt16.1 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand i kog. 

Snit forårsløg fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft. 

Riv ingefær fint. 

Del sukkerærter [1/2 pose, 2P] på langs. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Kog nudler
2

Kog nudler [1/2 pakke, 2P] i 1-2 min, eller indtil bløde.

Skyl under koldt vand i en si.

Bland fars
3

Pisk æg [2 stk | 4 stk] i en mellemstor skål. 

Tilsæt forårsløg, ingefær, halvdelen spidskål, halvdelen af gulerod og halvdelen af sojasauce, og rør godt rundt. 

Tilsæt panko, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og rør godt rundt.

Steg grøntsagsdeller
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middel varme. 

Form fars til frikadeller (2 pr. person), og steg i 4-5 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Bland nudelsalat
5

Bland rødkål, resterende spidskål, nudler, sukkerærter og resterende sojasauce og gulerod i en stor skål, og krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret grøntsagsdeller og nudelsalat på tallerkener. 

Dryp med sriracha.

Server med sesammayonnaise.