Lyst til en lækker burger med et japansk tvist? Denne bøf omfavnes af bløde briocheboller og toppes med sødlig og aromatisk teriyakisauce og salat af sprød pak choi og limesyltet glaskål. Her får du både lidt sødt, salt, sprødt og syrligt. På siden kommer der gyldne sesamfritter og fløjlsblød asiatisk mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Rasp
1 stk
Lime
1 stk
Pak choi
75 g
Teriyakisauce
2 stk
Briocheboller
Asiatisk mayonnaise
225 g
Hakket oksekød
500 g
Kartofler
10 g
Sesamfrø
½ stk
Glaskål, hvid
½ tsk
Salt til kartofler
½ tsk
Sukker til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
1 stk
Æg til bøffer
½ tsk
Salt til bøffer
½ spsk
Olie til stegning
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Top færdige fritter med sesamfrø, og vend sammen.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, snit pak choi fint.
Skræl glaskål, og skær i 1/2 cm tynde stave.
Halver lime.
Bland limesaft, sukker og salt i en lille skål.
Vend glaskål i skålen.
Bland hakket oksekød, æg, rasp og salt i en stor skål.
Form fars til bøffer (1 pr. person).
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte.
VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Del boller på midten.
Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.
Bland glaskål, pak choi og et nip salt og peber i en stor skål lige inden servering.
Anret fritter på tallerkener.
Fyld boller med bøffer, teriyakisauce og en smule pak choi-salat.
Server med asiatisk mayonnaise og resterende pak choi-salat.