
'Tantanmen', eller 'Tan Tan ramen', er en japansk cremet nudelsuppe lavet med peanuts, tahini og chiliolie. Nudelsuppen serveres med en generøs portion krydret, hakket oksekød, nudler og grøntsager. Glæd dig til at prøve vores autentiske version af denne skønne suppe, for den er noget ganske særligt!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
440 g
Udonnudler
(Indeholder: Gluten, Hvede)
180 ml
Kokosmælk
100 g
Sataysauce
(Indeholder: Gluten, Hvede, Jordnødder, Soja)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
20 ml
Sojasauce
(Indeholder: Gluten, Soja)
1 stk
Forårsløg
2 stk
Hvidløgsfed
1 g
Chiliflager
1 stk
Koriander
1 stk
Pak choi
150 g
Sukkerærter
10 g
Ingefærpasta
25 g
Tahini
(Indeholder: Sesam)
225 g
Hakket oksekød
15 g
Misopasta
(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja)
3 dl
Vand til sauce
½ tsk
Sukker til kød
¼ tsk
Salt til grøntsager
1 spsk
Olie til stegning
½ spsk
Olie til grøntsager
1.5 spsk
Olie til chiliolie

Pres eller hak hvidløg fint.
Bland chiliflager, olivenolie, halvdelen af hvidløg og et nip salt i en lille skål.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg oksekød i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt Ginger Ninja, sojasauce og sukker, og steg videre i 2-3 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en skål.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Imens, opvarm sataysauce, tahini, misopasta og vand i en stor gryde med låg på middelhøj varme.
Sænk til lav varme, dæk til med låg, og lad småsimre i 5-6 min.

Hak pak choi groft.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg pak choi og sukkerærter i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt ingefærpasta, resterende hvidløg og salt, og vend sammen.
Fjern fra varmen.

Snit forårsløg fint.
Pluk koriander.
Kom nudler i suppen, og kog i 1-2 min, eller indtil varme. Adskil nudler med en træske.
Tilsæt kokosmælk, og kog i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Fjern fra varmen.

Anret nudler og suppe i skåle.
Top med kød og et drys koriander.
Dryp med chiliolie.
Server med grøntsager.