Ingefær- og chilistegt vegetarkebab
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ingefær- og chilistegt vegetarkebab

Ingefær- og chilistegt vegetarkebab

med agurkesalat og asiatisk mayonnaise

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at i ikke bliver skuffede over resultatet. I aften steger vi nemlig kebab med ingefær, sriracha, sød chilisauce, hvidløg, sojasauce og ketchup. Vi serverer vores kebab med aromatiske jasminris, en frisk agurkesalat med gulerod og lime, asiatisk mayonnaise, sesamfrø og frisk koriander.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Soja
Hvede
Gluten
Sennep
Havre
Æg
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

40 g

Sød chilisauce

20 g

Sriracha

1 pose

Koriander

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Lime

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

1 stk

Gulerod, Julienne

1 stk

Agurk

150 g

Jasminris

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Ketchup (step 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3547 kJ
Kalorier (kcal)848 kcal
Fedt42.8 g
Mættet fedt56.4 g
Kulhydrat86.8 g
Sukker21.8 g
Protein25.4 g
Salt8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Lav agurkesalat
2

Imens, hak agurk groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Halver lime [½ stk, 2P].

Bland gulerod, agurk, limesaft [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor skål.

Bland sriracha, sød chilisauce, hvidløg, sojasauce og ketchup [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.

Steg kebab
3

Opvarm en smule olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kebab med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt smør [1 spsk I 2 spsk] og Ginger Ninja, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt sød chilisauce, og tag panden af varmen.

Server
4

Anret ris, agurkesalat og kebab i dybe tallerkener. 

Top med sesamfrø og koriander

Server med asiatisk mayonnaise. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image