Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at i ikke bliver skuffede over resultatet. I aften steger vi nemlig kebab med ingefær, sriracha, sød chilisauce, hvidløg, sojasauce og ketchup. Vi serverer vores kebab med aromatiske jasminris, en frisk agurkesalat med gulerod og lime, asiatisk mayonnaise, sesamfrø og frisk koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
40 g
Sød chilisauce
20 g
Sriracha
1 pose
Koriander
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Hvidløgsfed
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Lime
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
50 g
Vegansk sesammayonnaise
(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)
1 stk
Gulerod, Julienne
1 stk
Agurk
150 g
Jasminris
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
1 spsk
Ketchup (step 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Smør (trin 3)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
Imens, hak agurk groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Halver lime [½ stk, 2P].
Bland gulerod, agurk, limesaft [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor skål.
Bland sriracha, sød chilisauce, hvidløg, sojasauce og ketchup [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kebab med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt smør [1 spsk I 2 spsk] og Ginger Ninja, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt sød chilisauce, og tag panden af varmen.
Anret ris, agurkesalat og kebab i dybe tallerkener.
Top med sesamfrø og koriander
Server med sesammayonnaise.