Vores indiske blomkålsfritters er inspireret af Mumbais travle gader og er spækket med autentiske smage af krydret, indisk streetfood. Her får du et lækkert og eventyrligt måltid med sprøde blomkålsfritters, granatæblesalat, cashewnødde-basmatiris og persilleyoghurt, der helt sikkert vil imponere.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Blomkålsris
1 stk
Bredbladet persille
1 stk
Ristede løg
(Indeholder: Gluten, Hvede)
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
4 g
Mild Mahal
150 g
Basmatiris
20 g
Cashewnødder
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)
½ stk
Agurk
1 stk
Tomat
½ stk
Granatæble
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Mynte
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat
2 stk
Æg til fritters
2 spsk
Mel til fritters
½ tsk
Salt til fritters
1 spsk
Olie til stegning
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn kernerne med fingrene. Lad kernerne falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen.
Skyl kerner under koldt vand i en si.
TIP: Ved at fjerne kerner i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.
Hak tomat og agurk groft.
Hak mynte fint.
Bland tomat, agurk, granatæble, mynte, salt og olivenolie i en stor skål.
Bland blomkålsris, grøntsagsbouillon, Mild Mahal , ristede løg, æg, mel, salt og et nip peber i en stor skål.
Hak persille fint.
Bland persille og yoghurt i en lille skål.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist cashewnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Vend cashewnødder i færdig ris.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Form fars til fritters (2 pr. person) i panden, og steg i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Vend ikke for tidligt, da farsen kan falde fra hinanden.
Anret fritters, ris og salat på tallerkener.
Server med persilleyoghurt.