
I aften frister vi med mad inspireret af indisk madlavningskunst. På under en halv time tryller vi en fantastisk ret frem med kuller i hovedrollen. Vi steger kuller med indiske krydderier, og glaserer den derefter i sojasauce og abrikoschutney. Vi serverer vores kuller med luftige basmatiris, en frisk mynte-agurkesalat med lime, spinat og gulerod og cremet yoghurt.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Sej
(Indeholder: Fisk)
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Agurk
30 g
Spinat
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder: Sennep)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Basmatiris
1 pose
Mynte
4 g
Mild Mahal
1 stk
Gulerod, Julienne
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til fisk

Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Imens, hak agurk groft.
Halver lime.
Skyl spinat.
Hak mynte fint.
Bland spinat, agurk, mynte, gulerod, limesaft, salt og olivenolie i en stor skål.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Mild Mahal og salt. Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Imens, bland sojasauce og abrikoschutney i en lille skål. Tilsæt til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil fisken er glaseret.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Anret ris, fisk og salat på tallerkener.
Top med yoghurt.