Skip to main content
Hurtig misostegt svampetortelloni
Hurtig misostegt svampetortelloni

Hurtig misostegt svampetortelloni

med finrevet ost, tomat og rucola

Skriger børnene efter mad? Så har du valgt den perfekte opskrift, for vi tryller nemlig yderst velsmagende aftensmad frem på under en halv time. Vi laver en 'one pot' tortelloni med portobello, hvidløg, tomat, fløde, ost og misopasta. Vi topper med frisk rucola og peberfrugt, og så er maden færdig.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Egg
Gluten
Milk
Celery
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svampetortelloni

1 stk

Tomat

150 g

Portobello

75 ml

Madlavningsfløde

2 stk

Hvidløgsfed

40 g

Rucola

4 g

Grøntsagsbouillon

10 g

Finrevet ost

15 g

Misopasta

½ stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

1 dl

Vand til sauce

2 spsk

Smør til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3176 kJ
Kalorier (kcal)759 kcal
Fedt44.3 g
Mættet fedt21.6 g
Kulhydrat68 g
Sukker11.8 g
Kostfibre2.8 g
Protein22.2 g
Salt3.8 g
Trans Fat0.1 g
Potassium423 mg
Calcium12.8 mg
Iron0.5 mg

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak tomat og svampe groft.

Steg svampe
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav sauce
3

Tilsæt tomat, madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, misopasta, finrevet ost, vand, tortelloni og smør, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet og 'al dente'.

Imens, skyl rucola.

Hak peberfrugt groft.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!

Server
4

Anret tortelloni i dybe tallerkener.

Top med rucola, peberfrugt og eventuelt en smule olivenolie.