Skriger børnene efter mad? Så har du valgt den perfekte opskrift, for vi tryller nemlig yderst velsmagende aftensmad frem på under en halv time. Vi laver en 'one pot' tortelloni med portobello, hvidløg, tomat, fløde, ost og misopasta. Vi topper med frisk rucola og peberfrugt, og så er maden færdig.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svampetortelloni
1 stk
Tomat
150 g
Portobello
75 ml
Madlavningsfløde
2 stk
Hvidløgsfed
40 g
Rucola
4 g
Grøntsagsbouillon
10 g
Finrevet ost
15 g
Misopasta
½ stk
Peberfrugt
1 spsk
Olie til stegning
1 dl
Vand til sauce
2 spsk
Smør til sauce
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak tomat og svampe groft.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt tomat, madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, misopasta, finrevet ost, vand, tortelloni og smør, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet og 'al dente'.
Imens, skyl rucola.
Hak peberfrugt groft.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!
Anret tortelloni i dybe tallerkener.
Top med rucola, peberfrugt og eventuelt en smule olivenolie.