Skip to main content
Hurtig linguine bolognese

Hurtig linguine bolognese

med frisk tomat og finrevet ost

Linguine bolognese er et fremragende valg, når du hurtigt vil have mad på bordet. I aften steger vi hakket oksekød med middelhavskrydderier og bouillon, inden det lander i en fantastisk sauce med tomater, mornaysauce og linguine. Vi topper med finrevet ost, frisk tomat og basilikum, og så er maden klar.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Mornaysauce

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Tomat

4 g

Middelhavsdrøm

390 g

Hakkede tomater

4 g

Bouillon

225 g

Hakket oksekød

1 stk

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

180 g

Linguine

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til sauce

1 tsk

Sukker til sauce

½ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3284 kJ
Kalorier (kcal)785 kcal
Fedt28 g
Mættet fedt11.1 g
Kulhydrat87.9 g
Sukker19.9 g
Kostfibre8.4 g
Protein42.8 g
Salt7.1 g
Trans Fat0.2 g
Potassium585.8 mg
Calcium19.2 mg
Iron2.8 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg hakket oksekød
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød, Middelhavsdrøm og bouillon i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Imens, hak tomat groft.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
3

Tilsæt hakkede tomater og sukker, og lad simre i 2-3 min.

Tilsæt mornaysauce, og rør rundt.

Krydr med salt.

Tilsæt pasta, og vend sammen.

Server
4

Anret linguine bolognese i dybe tallerkener.

Top med tomat, basilikum og finrevet ost.