
I aften lokker vi med en klassisk wokret med mienudler, kylling og grøntsager. Vi steger kylling og rører sammen med kogte nudler og kendte asiatiske smage som ingefær, sojasauce, fiskesauce og sesamolie. Vi serverer herlighederne med friske forårsløg.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Kyllingebryststrimler
150 g
Mienudler
(Indeholder: Gluten, Hvede)
200 g
Wokblanding
20 ml
Sojasauce
(Indeholder: Gluten, Soja)
1 stk
Peberfrugt
12 ml
Balsamico
(Indeholder: Sulfitter)
30 g
Fish sauce
(Indeholder: Soja, Fisk)
8 g
Majsstivelse
10 g
Ingefærpasta
1 stk
Forårsløg
10 ml
Sesamolie
(Indeholder: Sesam)
1 dl
Gemt nudelvand
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til kød
1 tsk
Sukker til sauce

Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.
Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Imens, skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Snit forårsløg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg wokblanding og peberfrugt med salt i 2-3 min, eller indtil let bløde.
Overfør til en tallerken.

Dup kylling tør med køkkenrulle.
Bland kylling, majsstivelse, salt og et nip peber i en stor skål.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Tilsæt wokblanding, peberfrugt, ingefærpasta, sojasauce, balsamico, fiskesauce, færdige nudler, nudelvand, sukker og sesamolie, og lad simre i 2-3 min.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Anret nudler på tallerkener.
Top med forårsløg.