Skip to main content
Hurtig kyllingewok

Hurtig kyllingewok

med mienudler og rød peberfrugt

I aften lokker vi med en klassisk wokret med mienudler, kylling og grøntsager. Vi steger kylling og rører sammen med kogte nudler og kendte asiatiske smage som ingefær, sojasauce, fiskesauce og sesamolie. Vi serverer herlighederne med friske forårsløg.

Tags:
Lynhurtig
Mælkefri
Proteinrig
Under 650 kcal
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sulfitter
Fisk
Sesam

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

150 g

Mienudler

(Indeholder: Gluten, Hvede)

200 g

Wokblanding

20 ml

Sojasauce

(Indeholder: Gluten, Soja)

1 stk

Peberfrugt

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

30 g

Fish sauce

(Indeholder: Soja, Fisk)

8 g

Majsstivelse

10 g

Ingefærpasta

1 stk

Forårsløg

10 ml

Sesamolie

(Indeholder: Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt nudelvand

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til kød

1 tsk

Sukker til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)2634 kJ
Kalorier (kcal)630 kcal
Fedt15.7 g
Mættet fedt2.4 g
Kulhydrat68.9 g
Sukker14.9 g
Kostfibre10.1 g
Protein50.2 g
Salt5.8 g
Potassium269.1 mg
Calcium9 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog. 

Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Steg grøntsager
2

Imens, skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Snit forårsløg fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg wokblanding og peberfrugt med salt i 2-3 min, eller indtil let bløde.

Overfør til en tallerken. 

Steg kylling
3

Dup kylling tør med køkkenrulle.

Bland kylling, majsstivelse, salt og et nip peber i en stor skål. 

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. 

Tilsæt wokblanding, peberfrugt, ingefærpasta, sojasauce, balsamico, fiskesauce, færdige nudler, nudelvand, sukker og sesamolie, og lad simre i 2-3 min. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
4

Anret nudler på tallerkener.

Top med forårsløg. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image