HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHurtig Kyllingewok
topBanner
Hurtig kyllingewok

Hurtig kyllingewok

med spidskål & aprikoschutney

Værsgo - en perfekt ret at servere, når middagen skal gå hurtigt! På blot 20 minutter steges kyllingestrimler og sprøde grøntsager med en smagfuld krydderiblanding og cremet kokosmælk. Server med jasminris, koriander og abrikoschutney, og nyd hver en bid.

Tags:Hurtig
Allergener:sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Kyllingebryst, strimler

200 ml

Kokosmælk

1 stk

Lime, økologisk

4 g

Goan xacuti

150 g

Jasminris

1 pose

Koriander

50 g

Abrikoschutney

(Indeholdersennep)

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Gulerod

2 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt* (trin 1)

3 dl

Vand* (trin 1)

½ tsk

Salt* (trin 3)

efter behov

Sukker* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2915.8088 kJ
Kalorier (kcal)696.895 kcal
Fedt20.63 g
Mættet fedt16.5 g
Kulhydrat81.2037 g
Sukker14.2 g
Protein45.149 g
Salt2.4 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

2

Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak hvidløg fint. 

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg kylling i 3-4 min. Tilsæt Goan xacuti og et nip chiliflager, og steg videre i 1 min. Tilsæt spidskål, gulerod og hvidløg, og steg i yderligere 2-4 min. Sænk til middelhøj varme, tilsæt kokosmælk, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip sukker* og peber*, og lad simre i 5-6 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Skær lime i både. Tilsæt en smule limesaft til panden. 

5

Hak koriander (med stilk) groft. Tilsæt koriander (gem lidt til anretning) til panden, og rør rundt.

6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med kyllingewok. Drys med chiliflager og resterende koriander. Dryp med abrikoschutney. Server med limebåde.