topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig kyllingewok

Hurtig kyllingewok

med spidskål & aprikoschutney

Værsgo - en perfekt ret at servere, når middagen skal gå hurtigt! På blot 20 minutter steges kyllingestrimler og sprøde grøntsager med en smagfuld krydderiblanding og cremet kokosmælk. Server med jasminris, koriander og abrikoschutney, og nyd hver en bid.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

200 ml

Kokosmælk

1 stk

Lime, økologisk

4 g

Goan Xacuti

150 g

Jasminris

1 pose

Koriander

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Gulerod

2 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

efter behov

Sukker (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)697 kcal
Energi (kJ)2916 kJ
Fedt20.63 g
Mættet fedt16.5 g
Kulhydrat81.2 g
Sukker14.2 g
Protein45.15 g
Salt2.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Forbered råvarer
2

Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak hvidløg fint. 

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg kylling i 3-4 min. Tilsæt Goan xacuti og et nip chiliflager, og steg videre i 1 min. Tilsæt spidskål, gulerod og hvidløg, og steg i yderligere 2-4 min. Sænk til middelhøj varme, tilsæt kokosmælk, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip sukker* og peber*, og lad simre i 5-6 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt limesaft
4

Skær lime i både. Tilsæt en smule limesaft til panden. 

Tilsæt koriander
5

Hak koriander (med stilk) groft. Tilsæt koriander (gem lidt til anretning) til panden, og rør rundt.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med kyllingewok. Drys med chiliflager og resterende koriander. Dryp med abrikoschutney. Server med limebåde.