Skip to main content
Hurtig jamaicansk reje-kokoskarry

Hurtig jamaicansk reje-kokoskarry

med forkogte kartofler og friske urter

3.5
(167)

Smag på Jamaica med vores Hurtig jamaicansk reje-kokoscurry. Vi har gjort det let og hurtigt for dig at bikse en fantastisk og smagfuld curry sammen på rekordtid, men som er fuld af lækre grøntsager. Forkogte kartoffeltern og blomkålsbuketter hjælper dig på vej, og rejer, gul karrypasta og koriander er herlige smagsgivere.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Under 650 kcal
Spis mig først
Allergener:
Krebsdyr
Sennep
Nøtter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet
Antal portioner

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

180 ml

Kokosmælk

1 stk

Løg

1 stk

Kartoffeltern, forkogte

40 g

Gul karrypasta

(Indeholder: Sennep)

1 stk

Gulerod

1 stk

Bredbladet persille

1 stk

Purløg

4 g

Panamad

½ stk

Blomkålsbuketter

20 g

Cashewnødder

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Byg, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker til grøntsager

½ tsk

Salt til grøntsager

1.5 dl

Vand til sauce

1 spsk

Smør til sauce

½ tsk

Salt til sauce

Energi (kJ)2494 kJ
Kalorier (kcal)596 kcal
Fedt30.5 g
Mættet fedt18.9 g
Kulhydrat468 g
Sukker44.5 g
Kostfibre67.7 g
Protein68.3 g
Kolesterol78 mg
Salt8.3 g
Potassium100.4 mg
Calcium28.7 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Hak purløg fint.

Påbegynd curry
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg, blomkål og gulerod i 4-5 min.

Tilsæt karrypasta, Panamad, sukker og salt, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Færdiggør karry
3

Tilsæt grøntsager, kartofler, kokosmælk, vand, rejer, smør, salt og et nip peber.

Bring i kog, og sænk derefter til middel varme. Lad simre i 3-4 min, eller indtil rejerne er gennemtilberedte.

Server
4

Anret karry i skåle. 

Top med persille.

Drys med cashewnødder og purløg.