
Smag på Jamaica med vores Hurtig jamaicansk reje-kokoscurry. Vi har gjort det let og hurtigt for dig at bikse en fantastisk og smagfuld curry sammen på rekordtid, men som er fuld af lækre grøntsager. Forkogte kartoffeltern og blomkålsbuketter hjælper dig på vej, og rejer, gul karrypasta og koriander er herlige smagsgivere.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
150 g
Kongerejer
(Indeholder: Krebsdyr)
180 ml
Kokosmælk
1 stk
Løg
1 stk
Kartoffeltern, forkogte
40 g
Gul karrypasta
(Indeholder: Sennep)
1 stk
Gulerod
1 stk
Bredbladet persille
1 stk
Purløg
4 g
Panamad
½ stk
Blomkålsbuketter
20 g
Cashewnødder
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Byg, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)
1 tsk
Sukker til grøntsager
½ tsk
Salt til grøntsager
1.5 dl
Vand til sauce
1 spsk
Smør til sauce
½ tsk
Salt til sauce

Skær løg i tynde, halve skiver.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.
Hak purløg fint.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg, blomkål og gulerod i 4-5 min.
Tilsæt karrypasta, Panamad, sukker og salt, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt grøntsager, kartofler, kokosmælk, vand, rejer, smør, salt og et nip peber.
Bring i kog, og sænk derefter til middel varme. Lad simre i 3-4 min, eller indtil rejerne er gennemtilberedte.

Anret karry i skåle.
Top med persille.
Drys med cashewnødder og purløg.