Hurtig 'buffalo'-glaseret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig 'buffalo'-glaseret svinekød

Hurtig 'buffalo'-glaseret svinekød

med cremet ranchslaw og persilleris

"Lyst til en omgang spicy og smørstegt svinekød? Vores Hurtig buffalo-glaseret hakket svinekød er fuld af aromatiske og vibrerende smage, der forkæler dine smagsløg. Nyd at du lynhurtigt får aromatisk kød, persilleris og sprød slaw på tallerkenen. "

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Hvidløgsfed

½ stk

Gulerod, Julienne

25 g

Honning

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

250 g

Hakket svinekød

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Røget paprika

150 g

Basmatiris

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Æble

1 pose

Bredbladet persille

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til slaw

1 spsk

Smør til glace

1 spsk

Ketchup til glace

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3446 kJ
Kalorier (kcal)824 kcal
Fedt36.9 g
Mættet fedt13.3 g
Kulhydrat85.9 g
Sukker22.6 g
Protein34.8 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg kød
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kød med salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

Imens, skær æble i tynde, halve skiver. Hak hvidløg og løg fint.

Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg, æble, spidskål, gulerod, salt og et nip peber i en stor skål.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav salat
3

Sænk varmen på stegepanden til middel varme.

Tilsæt smør og røget paprika, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt sriracha, honning og ketchup, rør rundt, og sluk for varmen.

Riv persille groft, og vend i gryden med ris lige inden servering.

Server
4

Anret ris, kød og slaw i dybe tallerkener.