Skip to main content
Hurtig bacon-arrabiata

Hurtig bacon-arrabiata

med stegte cherrytomater og frisk basilikum

I aften laver vi pasta med bacon-arrabiata. Vi tilbereder en fyldig sauce med bacon, løg, peberfrugt, cherrytomater, hvidløg og chili. Samtidig koger vi spaghetti, som derefter blandes med saucen. Vi topper med ost og basilikum, og så er maden klar.

Tags:
Stærk
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

70 g

Tomatpuré

180 g

Spaghetti

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

140 g

Bacon, tern

1 g

Chiliflager

1 stk

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

1 stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

4 g

Hvide Løjer & Urter

125 g

Cherrytomater

4 g

Kyllingebouillon

4 g

Middelhavsdrøm

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker (trin 3)

Næringsindhold

Energi (kJ)3305 kJ
Kalorier (kcal)790 kcal
Fedt33.6 g
Mættet fedt17.5 g
Kulhydrat88.7 g
Sukker20.8 g
Kostfibre7.5 g
Protein30.9 g
Salt3.1 g
Potassium57.6 mg
Calcium18.2 mg
Iron0.4 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. 

Steg bacon og grøntsager
2

Imens, skær peberfrugt i 2 cm tern.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon, løg, cherrytomater og peberfrugt med Hvide Løjer & Urter, Mamas Favorit og chiliflager i 3-4 min, eller indtil bløde.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Tilsæt pasta
3

Tilsæt balsamico, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], tomatpuré, kyllingebouillon og pastavand [1 dl | 2 dl], og lad simre i 1 min.

Tilsæt færdigkogt pasta, og vend sammen.

Smag til med salt og peber.

TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med basilikum og finrevet ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image