I aften laver vi pasta med bacon-arrabiata. Vi tilbereder en fyldig sauce med bacon, løg, peberfrugt, cherrytomater, hvidløg og chili. Samtidig koger vi spaghetti, som derefter blandes med saucen. Vi topper med ost og basilikum, og så er maden klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
70 g
Tomatpuré
180 g
Spaghetti
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
140 g
Bacon, tern
1 g
Chiliflager
1 stk
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
1 stk
Løg
1 stk
Peberfrugt
4 g
Hvide Løjer & Urter
125 g
Cherrytomater
4 g
Kyllingebouillon
4 g
Middelhavsdrøm
75 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
½ tsk
Sukker (trin 3)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær peberfrugt i 2 cm tern.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon, løg, cherrytomater og peberfrugt med Hvide Løjer & Urter, Mamas Favorit og chiliflager i 3-4 min, eller indtil bløde.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Tilsæt balsamico, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], tomatpuré, kyllingebouillon og pastavand [1 dl | 2 dl], og lad simre i 1 min.
Tilsæt færdigkogt pasta, og vend sammen.
Smag til med salt og peber.
TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med basilikum og finrevet ost.