HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHonning Og Sojamarineret Kylling
topBanner
Honning- og sojamarineret kylling

Honning- og sojamarineret kylling

med knasende peanutsalat og sprøde fritter

Forkæl dine smagsreceptorer med vores skinnende honning- og sojamarineret kylling, som sammen med den knasende peanutsalat giver et varigt indtryk i både store og små munde. Dyp sprøde sesamfritter i en cremet aioli, og oplev en velplanlagt tumult af smage og aromaer, når de møder sprøde skalotteløg og koriander i ganen.

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutensojasesamjordnødderægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

300 g

Kyllingebryst, strimler

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

25 g

Honning

10 g

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Agurk

½ stk

Chili

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, soja, sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie* (trin 2)

efter behov

Sukker* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3049.7385 kJ
Kalorier (kcal)728.905 kcal
Fedt32.0654 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat64.0086 g
Sukker19.3 g
Protein47.1068 g
Salt3 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min. 

2

Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg, sojasauce, honning, sesamfrø og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en skål. Vend kylling i skålen.

3

Skær agurk i 1/2 cm tykke, halve skiver. Hak peanuts groft. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og snit fint. 

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme, når fritterne har 5 min tilbage. Tilsæt kylling og marinade, og steg i 4-5 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Bland agurk, peanuts, rødkål, asiatisk dressing, en smule olivenolie* og et nip sukker* i en stor skål, og krydr med et nip salt* og peber*. 

6

Anret kylling på tallerkener. Top med overskydende marinade fra panden. Top salat med chili. Server med fritter, peanutsalat og aioli.