HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHonning Og Sojamarineret Kylling
topBanner
Honning- og sojamarineret kylling

Honning- og sojamarineret kylling

med peanutsalat, fritter & hvidløgsmayo

Forkæl dine smagsreceptorer med vores skinnende honning- og sojamarineret kylling, som sammen med den sprøde peanutsalat giver et varigt indtryk i både store og små munde. Dyp sprøde sesamfritter i en cremet hvidløgsmayo, og oplev en velplanlagt tumult af smage og aromaer, når de møder sprøde skalotteløg og koriander i ganen.

Allergener:ægsennepglutensojajordnøddersesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 g

Honning

50 g

Tomat

25 ml

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

20 g

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

280 g

Kartofler

10 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

1 spsk

Kyllingebrystfilet

Sesamfrø

(IndeholdersesamKan indeholdejordnødder, nødder)

Blandet salat

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Olivenolie*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2164.697 kJ
Kalorier (kcal)517.375 kcal
Fedt34.1575 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat13.3975 g
Sukker10.8 g
Protein38.43 g
Salt2.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Pres hvidløg. Bland sojasauce, honning, sesamfrø, olivenolie* og 1/2 hvidløg i en skål. Fjern overskydende fedt fra kylling. Skær i 2 cm tykke strimler. Vend kylling i skålen. TIP: Fedt tilfører smag, så fjern ikke det hele!

3

Skær tomat i skiver. Hak peanuts groft. Bland tomat, peanuts, salat og en smule olivenolie* i en stor skål. Krydr med salt* og peber*.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Pluk kylling op fra marinaden med en madtang. Steg i 10-14 min. Tilsæt marinade, når der er 5 min tilbage.

5

Bland mayonnaise og resterende hvidløg i en lille skål.

6

Anret kylling på tallerkener. Top med overskydende marinade fra panden. Server med fritter, peanutsalat og hvidløgsmayo.