Honning- og sojamarineret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og sojamarineret kylling

Honning- og sojamarineret kylling

med peanutsalat, fritter & hvidløgsmayo

Forkæl dine smagsreceptorer med vores skinnende honning- og sojamarineret kylling, som sammen med den sprøde peanutsalat giver et varigt indtryk i både store og små munde. Dyp sprøde sesamfritter i en cremet hvidløgsmayo, og oplev en velplanlagt tumult af smage og aromaer, når de møder sprøde skalotteløg og koriander i ganen.

Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honning

2 stk

Tomat

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

500 g

Kartofler

20 g

Peanuts

280 g

Kyllingebryst

10 g

Sesamfrø

60 g

Blandet salat

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)454 kcal
Energi (kJ)1901 kJ
Fedt28.99 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat12.11 g
Sukker10.3 g
Protein35.91 g
Salt2.3 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Mariner kylling
2

Pres hvidløg. Bland sojasauce, honning, sesamfrø, olivenolie* og 1/2 hvidløg i en skål. Fjern overskydende fedt fra kylling. Skær i 2 cm tykke strimler. Vend kylling i skålen. TIP: Fedt tilfører smag, så fjern ikke det hele!

Lav peanutsalat
3

Skær tomat i skiver. Hak peanuts groft. Bland tomat, peanuts, salat og en smule olivenolie* i en stor skål. Krydr med salt* og peber*.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Pluk kylling op fra marinaden med en madtang. Steg i 10-14 min. Tilsæt marinade, når der er 5 min tilbage.

Lav hvidløgsmayo
5

Bland mayonnaise og resterende hvidløg i en lille skål.

Server
6

Anret kylling på tallerkener. Top med overskydende marinade fra panden. Server med fritter, peanutsalat og hvidløgsmayo.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image