Forkæl dine smagsreceptorer med vores skinnende honning- og sojamarineret kylling, som sammen med den sprøde peanutsalat giver et varigt indtryk i både store og små munde. Dyp sprøde sesamfritter i en cremet hvidløgsmayo, og oplev en velplanlagt tumult af smage og aromaer, når de møder sprøde skalotteløg og koriander i ganen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.
25 g
Honning
50 g
Tomat
25 ml
Mayonnaise
(Indeholderæg, sennep)20 g
Sojasauce
(Indeholdergluten, soja)280 g
Kartofler
10 g
Peanuts
(Indeholderjordnødder)1 spsk
Kyllingebrystfilet
Sesamfrø
(IndeholdersesamKan indeholdejordnødder, nødder)Blandet salat
Hvidløgsfed
Olivenolie*
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.
Pres hvidløg. Bland sojasauce, honning, sesamfrø, olivenolie* og 1/2 hvidløg i en skål. Fjern overskydende fedt fra kylling. Skær i 2 cm tykke strimler. Vend kylling i skålen. TIP: Fedt tilfører smag, så fjern ikke det hele!
Skær tomat i skiver. Hak peanuts groft. Bland tomat, peanuts, salat og en smule olivenolie* i en stor skål. Krydr med salt* og peber*.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Pluk kylling op fra marinaden med en madtang. Steg i 10-14 min. Tilsæt marinade, når der er 5 min tilbage.
Bland mayonnaise og resterende hvidløg i en lille skål.
Anret kylling på tallerkener. Top med overskydende marinade fra panden. Server med fritter, peanutsalat og hvidløgsmayo.