Honning- og sennepsglaseret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og sennepsglaseret svinekød

Honning- og sennepsglaseret svinekød

med valnød-pæresalat og hvidløgsmos

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. Vi steger schnitzel gylden, og lader den derefter simre i en førførende glace med abrikoschutney, honning og sennep. Vi laver også kartoffelmos med hvidløg og en spændende salat med pære, rucola, valnødder og citron.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Klimavenlig
Allergener:
Sennep
Sulfitter
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

12.5 g

Honning

25 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

15 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Pære

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

40 g

Rucola

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2916 kJ
Kalorier (kcal)697 kcal
Fedt31.1 g
Mættet fedt6.1 g
Kulhydrat65.9 g
Sukker19.6 g
Protein38.7 g
Salt4.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav hvidløgsmos
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartoffel, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg. 

Kog kartofler og hvidløg i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk [3 spsk | 6 spsk], salt [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på. 

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Lav glace
2

Imens, bland abrikoschutney [1/2 pakke, 2P], honning [1/2 pakke, 2P], sennep, hvidvinseddike, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Lav valnød-pæresalat
3

Skær pære i tynde, halve skiver.

Skyl rucola.

Hak valnødder groft.

Halver citron [1/2 stk, 2P].

Bland pære, rucola, valnødder, citronsaft [1 spsk | 2 spsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.

TIP: Tilsæt citronsaft og olivenolie lige inden servering.

Steg kød
4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme.

Steg svinekød med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. 

Tilsæt glace
5

Tilsæt glace, og lad simre under omrøring i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tag panden af komfuret.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Server
6

Anret hvidløgsmos, svinekød, salat og sauce på tallerkener.