Skip to main content
Honning- og sennepsglaseret svinekød
Honning- og sennepsglaseret svinekød

Honning- og sennepsglaseret svinekød

med valnød-pæresalat og hvidløgsmos

4.1
(91)

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. Vi steger schnitzel gylden, og lader den derefter simre i en førførende glace med abrikoschutney, honning og sennep. Vi laver også kartoffelmos med hvidløg og en spændende salat med pære, rucola, valnødder og citron.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Sennep
Sulfitter
Nøtter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

12.5 g

Honning

25 g

Abrikoschutney

(Indeholder: Sennep)

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

15 g

Sennep

(Indeholder: Sennep)

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Pære

20 g

Valnødder

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)

40 g

Rucola

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

Næringsindhold

Energi (kJ)2916 kJ
Kalorier (kcal)697 kcal
Fedt31.1 g
Mættet fedt6.1 g
Kulhydrat65.9 g
Sukker19.6 g
Kostfibre7 g
Protein38.7 g
Salt4.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav hvidløgsmos
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartoffel, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg. 

Kog kartofler og hvidløg i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk [3 spsk | 6 spsk], salt [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på. 

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Lav glace
2

Imens, bland abrikoschutney [1/2 pakke, 2P], honning [1/2 pakke, 2P], sennep, hvidvinseddike, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Lav valnød-pæresalat
3

Skær pære i tynde, halve skiver.

Skyl rucola.

Hak valnødder groft.

Halver citron [1/2 stk, 2P].

Bland pære, rucola, valnødder, citronsaft [1 spsk | 2 spsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.

TIP: Tilsæt citronsaft og olivenolie lige inden servering.

Steg kød
4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme.

Steg svinekød med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. 

Tilsæt glace
5

Tilsæt glace, og lad simre under omrøring i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tag panden af komfuret.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Server
6

Anret hvidløgsmos, svinekød, salat og sauce på tallerkener.