Confiterede andelår er noget af det møreste og lækreste, du kan få! Her har vi confiteret dem for dig, så du blot skal bage dem sprøde og gyldne. Denne skønne premiumret byder også på en asiatisk inspireret nudelwok med pak choi tilsmagt med hoisin- og sojasauce, og du får også limesyltet rødkål og forårsløg med et syrligt tvist.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
430 g
Sous vide andelår, konfiteret
440 g
Udonnudler
1 stk
Pak choi
25 ml
Sojasauce
60 g
Hoisinsauce
10 g
Sesamfrø
1 stk
Lime
1 stk
Forårsløg
1 stk
Ristede løg
1 stk
Hvidløgsfed
150 g
Rødkål, skåret
1 stk
Løg
10 ml
Sesamolie
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til syltning
½ tsk
Sukker til syltning
1 spsk
Vand til syltning
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til sauce
1 dl
Vand til sauce
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Placer andelår med skindsiden opad på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt.
Bag i ovnen i 30 min.
Halver lime.
Snit forårsløg fint.
Bland et skvæt limesaft, sukker, vand og salt i en mellemstor skål.
Vend rødkål og forårsløg i lagen, og stil til side.
Hak pak choi groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær løg i 2 cm både.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når andelåret har 10 min tilbage.
Steg pak choi og løg i 2-3 min.
Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt hoisinsauce, sojasauce, sesamolie, salt og vand.
Tilsæt nudler til stegepanden, og kog i 1-2 min, eller indtil nudlerne er gennemvarme.
Anret nudler og grøntsager i dybe tallerkener.
Top med andelår, sesamfrø og ristede løg.
Server med rødkål og forårsløg.