Skip to main content
Confiteret andelår og friske udonnudler

Confiteret andelår og friske udonnudler

med hoisinstegt pak choi og limesyltet rødkål

Confiterede andelår er noget af det møreste og lækreste, du kan få! Her har vi confiteret dem for dig, så du blot skal bage dem sprøde og gyldne. Denne skønne premiumret byder også på en asiatisk inspireret nudelwok med pak choi tilsmagt med hoisin- og sojasauce, og du får også limesyltet rødkål og forårsløg med et syrligt tvist.

Tags:
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesamzaad

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

430 g

Sous vide andelår, konfiteret

440 g

Udonnudler

1 stk

Pak choi

25 ml

Sojasauce

60 g

Hoisinsauce

10 g

Sesamfrø

1 stk

Lime

1 stk

Forårsløg

1 stk

Ristede løg

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Rødkål, skåret

1 stk

Løg

10 ml

Sesamolie

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til syltning

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

1 dl

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)4516 kJ
Kalorier (kcal)1079 kcal
Fedt48.5 g
Mættet fedt13.5 g
Kulhydrat91.6 g
Sukker19.7 g
Kostfibre12.3 g
Protein64 g
Salt7.6 g
Potassium287.6 mg
Calcium62.8 mg
Iron0.9 mg

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Placer andelår med skindsiden opad på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt. 

Bag i ovnen i 30 min.

2

Halver lime.

Snit forårsløg fint.

Bland et skvæt limesaft, sukker, vand og salt i en mellemstor skål.

Vend rødkål og forårsløg i lagen, og stil til side.

3

Hak pak choi groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær løg i 2 cm både.

4

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når andelåret har 10 min tilbage.

Steg pak choi og løg i 2-3 min.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt hoisinsauce, sojasauce, sesamolie, salt og vand.

5

Tilsæt nudler til stegepanden, og kog i 1-2 min, eller indtil nudlerne er gennemvarme.

6

Anret nudler og grøntsager i dybe tallerkener.

Top med andelår, sesamfrø og ristede løg.

Server med rødkål og forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image