
Ugens fisk overrasker med spændende ingredienser. Vi topper havfrisk kuller med græskarkerner og panko og bager den derefter sprød og gylden. Vi serverer vores kuller med en skøn flødesauce, cremet knoldsellerimos med kartofler, og ovnbagt broccoli med frisk persille.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Kulmule
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
500 g
Kartofler
75 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Knoldselleri
(Indeholder: Selleri)
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder, Sesam)
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
1 stk
Bredbladet persille
250 g
Broccoli
3 spsk
Mælk til mos
½ tsk
Salt til mos
¼ tsk
Salt til panering
1.5 spsk
Olie til panering
¼ tsk
Salt til fisk
½ dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern.

Imens, skræl kartoffel og knoldselleri, og skær i 2 cm tern.
Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.
TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Imens, hak græskarkerner groft.
Bland græskarkerner, panko, salt og olivenolie i en lille skål.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber.
Top fisk med pankoblanding, og pres så den sidder fast.

Fordel broccoli på den ene side af en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber. Placer fisk på den anden side af bagepladen.
Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil fisken er gennemstegt og pankoen er gylden.
TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte. - Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Imens, opvarm en lille gryde på middel varme.
Tilsæt vand, bouillon, madlavningsfløde, salt og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Riv persille groft.
Bland broccoli og persille i en mellemstor skål lige inden servering. Tilsæt eventuelt en klat smør.
VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!

Anret knoldsellerimos, broccoli og fisk på tallerkener.
Top fisk med sauce.