I aften steger vi kylling krydret med vores egen fantastiske krydderiblanding, som vi kalder Hello Sunrise, og bager den derefter til perfektion. Vi serverer vores kylling med blød kartoffel-pastinakmos, en frisk radisesalat, og en cremet porresauce med fløde og kyllingebouillon.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Kyllingebouillon
280 g
Kyllingebryst
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
60 g
Blandet salat
500 g
Kartofler
1 stk
Porre
75 g
Radiser
½ stk
Pastinak
3 spsk
Mælk til mos
½ tsk
Salt til mos
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Smør til sauce
1 spsk
Vand til sauce
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skræl kartofler og pastinak, og skær i 2 cm tern.
Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.
TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med Hello Sunrise og salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skær porre i tynde, halve skiver.
Skær radiser i tynde skiver.
Skyl blandet salat.
Kom salat, radiser, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Vend sammen lige inden servering.
Smelt smør i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg porre i 2-3 min, eller indtil bløde.
Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, vand og et nip peber. Sænk til middel varme, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Skær kylling i skiver.
Anret kylling, kartoffel-pastinakmos og radisesalat på tallerkener.
Server med porresauce.