Skip to main content
Hello Sunrise-stegt kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hello Sunrise-stegt kylling

Hello Sunrise-stegt kylling

med cremet porresauce og radisesalat

I aften steger vi kylling krydret med vores egen fantastiske krydderiblanding, som vi kalder Hello Sunrise, og bager den derefter til perfektion. Vi serverer vores kylling med blød kartoffel-pastinakmos, en frisk radisesalat, og en cremet porresauce med fløde og kyllingebouillon.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Selleri
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Kyllingebouillon

280 g

Kyllingebryst

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Selleri, Sennep)

60 g

Blandet salat

500 g

Kartofler

1 stk

Porre

75 g

Radiser

½ stk

Pastinak

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til mos

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Smør til sauce

1 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3373 kJ
Kalorier (kcal)806 kcal
Fedt42.4 g
Mættet fedt23 g
Kulhydrat64.5 g
Sukker14.4 g
Protein45.2 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Lav kartoffel-pastinakmos
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartofler og pastinak, og skær i 2 cm tern.

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Tilbered kylling
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med Hello Sunrise og salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Imens, skær porre i tynde, halve skiver.

Skær radiser i tynde skiver.

Skyl blandet salat.

Lav salat
4

Kom salat, radiser, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Vend sammen lige inden servering.

Lav porresauce
5

Smelt smør i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg porre i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, vand og et nip peber. Sænk til middel varme, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Server
6

Skær kylling i skiver.

Anret kylling, kartoffel-pastinakmos og radisesalat på tallerkener.

Server med porresauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image