Hello Sunrise-stegt kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hello Sunrise-stegt kylling

Hello Sunrise-stegt kylling

med cremet porresauce og gulerodssalat

I aften steger vi kylling krydret med vores egen fantastiske krydderiblanding som vi kalder Hello Sunrise, og bager den derefter til perfektion. Vi serverer vores kylling med blød kartoffelmos, en frisk gulerodssalat, og en cremet porresauce med fløde og kyllingebouillon.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Selleri
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

280 g

Kyllingebryst

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

1 stk

Porre

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Gulerod

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Smør (trin 5)

1 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2923 kJ
Kalorier (kcal)699 kcal
Fedt33.4 g
Mættet fedt14.8 g
Kulhydrat59.2 g
Sukker14.1 g
Protein46 g
Salt4.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft). 

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern. 

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk [3 spsk | 6 spsk], salt [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på. 

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Tilbered kylling
2

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med Hello Sunrise og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 2 min på hver side, eller indtil brunet. 

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Imens, skær porre i tynde, halve skiver.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Skyl salat.

Lav salat
4

Kom salat, gulerod, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Vend sammen lige inden servering.

Lav porresauce
5

Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg porre i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip peber. Sænk til middel varme, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Server
6

Skær kylling i skiver. 

Anret kylling, kartoffelmos og gulerodssalat på tallerkener.

Server med porresauce.