I aften steger vi kylling krydret med vores egen fantastiske krydderiblanding som vi kalder Hello Sunrise, og bager den derefter til perfektion. Vi serverer vores kylling med blød kartoffelmos, en frisk gulerodssalat, og en cremet porresauce med fløde og kyllingebouillon.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Bagekartoffel
280 g
Kyllingebryst
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
1 stk
Porre
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
1 stk
Gulerod
60 g
Blandet salat
3 spsk
Mælk (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
1 spsk
Smør (trin 5)
1 spsk
Vand (trin 5)
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern.
Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk [3 spsk | 6 spsk], salt [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.
TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med Hello Sunrise og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skær porre i tynde, halve skiver.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Skyl salat.
Kom salat, gulerod, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Vend sammen lige inden servering.
Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg porre i 2-3 min, eller indtil bløde.
Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip peber. Sænk til middel varme, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Skær kylling i skiver.
Anret kylling, kartoffelmos og gulerodssalat på tallerkener.
Server med porresauce.