Skip to main content
Hurtig urtemarineret svinekotelet
Hurtig urtemarineret svinekotelet

Hurtig urtemarineret svinekotelet

med bulgursalat og citrondressing

Vidste du at bulgur stammer fra Mellemøsten og ligner couscous - men i bulgur bevares en større del af hvedekornene, hvilket gør bulgur mere rig på fiber? I aftenens ret bruger vi bulgur til at lave en fyldig og mættende salat med tranebær, appelsin, spinat og koriander. Det serveres med urtemarineret svinekotelet og en kølende citrondressing.

Tags:
Comfort Food
Under 650 kcal
Allergener:
Hvede
Gluten
Selleri
Mælk
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinekotelet, urtemarineret

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg)

60 g

Spinat

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

150 g

Grønne bønner

1 stk

Appelsin

20 g

Tranebær

(Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder, Sesam)

1 stk

Koriander

100 ml

Citrondressing med kærnemælk

(Indeholder: Mælk, Sennep, Æg Kan indeholde spor af: Selleri, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

¼ tsk

Salt til bønner

Næringsindhold

Energi (kJ)2259 kJ
Kalorier (kcal)540 kcal
Fedt19.4 g
Mættet fedt3.7 g
Kulhydrat62.6 g
Sukker15.5 g
Protein31.7 g
Salt4.5 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, bouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Forbered grøntsager
2

Imens, skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 2 cm tern.

Skær ender af grønne bønner, og halver. 

Skyl spinat. 

Riv koriander i mindre stykker.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg grønne bønner med salt i 3-4 min, eller indtil møre.

Overfør til en tallerken.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så bliver de hurtigere færdige.

Steg kød
3

Imens, opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød med et nip salt i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Vend tranebær, appelsin, spinat og koriander i gryden med færdig bulgur.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Server
4

Anret bulgursalat, grønne bønner og svinekød på dybe tallerkener. 

Dryp med dressing.

Server med resterende citrusfrugt.