Pift denne uges fiskemåltid op med lækre smage fra middelhavet! Vi tilbereder torsk i en skøn sauce med oliven, spinat, cannellinibønner og vores egen krydderiblanding, Middelhavsdrøm. Herlighederne serveres med aromatisk bulgur og toppes med frisk persille.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Torsk
(Indeholder: Fisk)
85 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg)
35 g
Oliven
380 g
Cannellinibønner
390 g
Hakkede tomater
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
4 g
Middelhavsdrøm
30 g
Spinat
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
1 spsk
Olie til stegning
1 dl
Vand til gryderet
1 tsk
Sukker til gryderet
½ tsk
Salt til gryderet
¼ tsk
Salt til fisk

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur, bouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Imens, skyl bønner under koldt vand i en si.
Hak løg og hvidløg fint.
Halver oliven.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og hvidløg i 1-2 min, eller indtil let bløde.
Tilsæt Middelhavsdrøm, bouillon, hakkede tomater, bønner, vand, oliven, sukker, salt og et nip peber, og lad simre i 8-10 min.

Imens, skyl spinat.
Hak persille fint.
Krydr fisk med salt og et nip peber, når saucen har 4-5 min tilbage.
Vend spinat i sauce.
Placer forsigtigt fisk ovenpå, og lad simre under låg i resterende tid.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mat i midten.
Anret bulgur og sauce i dybe tallerkener.
Top med fisk.
Drys med persille.