Skip to main content

Middelhavsinspireret torsk i tomat- og olivensauce

med cannellinibønner og bulgur

Pift denne uges fiskemåltid op med lækre smage fra middelhavet! Vi tilbereder torsk i en skøn sauce med oliven, spinat, cannellinibønner og vores egen krydderiblanding, Middelhavsdrøm. Herlighederne serveres med aromatisk bulgur og toppes med frisk persille.

Tags:
Kort forberedelse
Hurtig
Mælkefri
Mere grønt
Proteinrig
Allergener:
Fisk
Hvede
Gluten
Selleri

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet
Antal portioner

250 g

Torsk

(Indeholder: Fisk)

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg)

35 g

Oliven

380 g

Cannellinibønner

390 g

Hakkede tomater

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

4 g

Middelhavsdrøm

30 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

1 spsk

Olie til stegning

1 dl

Vand til gryderet

1 tsk

Sukker til gryderet

½ tsk

Salt til gryderet

¼ tsk

Salt til fisk

Energi (kJ)2824 kJ
Kalorier (kcal)675 kcal
Fedt13.4 g
Mættet fedt2.2 g
Kulhydrat82.1 g
Sukker13.8 g
Kostfibre19 g
Protein45.6 g
Salt5.7 g
Potassium167.1 mg
Calcium21.8 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt bulgur, bouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

2

Imens, skyl bønner under koldt vand i en si.

Hak løg og hvidløg fint. 

Halver oliven. 

3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg løg og hvidløg i 1-2 min, eller indtil let bløde. 

Tilsæt Middelhavsdrøm, bouillon, hakkede tomater, bønner, vand, oliven, sukker, salt og et nip peber, og lad simre i 8-10 min. 

4

Imens, skyl spinat. 

Hak persille fint. 

5

Krydr fisk med salt og et nip peber, når saucen har 4-5 min tilbage.

Vend spinat i sauce. 

Placer forsigtigt fisk ovenpå, og lad simre under låg i resterende tid. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mat i midten. 

6

Anret bulgur og sauce i dybe tallerkener. 

Top med fisk. 

Drys med persille. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image