
Halloumi der ikke smelter, når du steger den - perfekt i burger! Smør briochebollerne med mayonnaise, krydr burgerne med en lækker salsa, og server en velsmagende agurksalat med hjemmelavede kartoffel- og pastinakfritter. Nyd smagen af koriander, lime og rødløg i halloumi-burgeren, og send smagsløgene helt til tops!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
24 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
200 g
Halloumi
(Indeholder: Mælk)
60 g
Blandet salat
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
1 stk
Mynte
1 stk
Agurk
500 g
Kartofler
40 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Løg
1 stk
Pastinak
125 g
Bacon, skiver
½ tsk
Salt til kartofler
3 tsk
Sukker til syltning
1 spsk
Vand til syltning

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler og pastinak (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Hak agurk og mynte fint.
Skyl salat.

Opvarm sukker, hvidvinseddike og vand i en lille gryde.
Tilsæt rødløg, når sukkeret er smeltet, og lad simre i 2 min.

Fisk rødløg op fra gryden med en gaffel, og overfør til en skål.
Reducer eddike i 5-7 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt agurk og mynte til skålen med rødløg.
Tilsæt eddike (lad køle lidt af inden), og rør rundt.

Skær halloumi i skiver (2 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg halloumi i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden. Sæt til side.
Steg bacon i samme stegepande i 4-5 min, eller indtil gylden.
Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min.

Smør boller med aioli.
Fyld med salat, bacon, halloumi og agurkesalat.
Server med fritter.