HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHalloumiburger
topBanner
Halloumiburger

Halloumiburger

med fritter & agurkesalat

Halloumi! Osten, der ikke smelter, når du steger den - perfekt i burger! Smør briochebollerne med mayonnaise, krydr burgerne med en lækker salsa, og server en velsmagende agurksalat med hjemmelavede fritter. Nyd smagen af ​​koriander, lime og rødløg i halloumi-burgeren, og send smagsløgene helt til tops i tabellen. Denne middag får næsten et rødt kort for at være for god!

Tags:Vegetarisk
Allergener:ægsennepsulfitterglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

1 pose

Mynte

1 stk

Agurk

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

2 stk

Briocheboller

(Indeholderæg, gluten, mælkKan indeholdesesam, soja, nødder)

1 stk

Lime, økologisk

500 g

Kartofler

60 g

Blandet salat

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

1 stk

Rødløg

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 tsk

Sukker* (trin 3)

1 dl

Vand* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3970.4065 kJ
Kalorier (kcal)948.95 kcal
Fedt39.6947 g
Mættet fedt19.3 g
Kulhydrat105.745 g
Sukker26.5 g
Protein38.22 g
Salt4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde.

2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Snit forårsløg fint. Skær agurk i 1 cm tern. Hak mynte fint. Skær lime i både. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

3

Opvarm sukker* [3 tsk | 6 tsk], hvidvinseddike og vand* [1 dl | 2 dl] i en lille gryde. Tilsæt rødløg, når sukkeret er smeltet, og lad simre i 2 min.

4

Fisk rødløg op fra gryden med en gaffel, og overfør til en skål. Reducer eddiken til halvdelen. Tilsæt forårsløg, agurk og mynte til skålen med rødløg. Tilsæt eddike (lad køle lidt af inden) og et skvæt limesaft, og rør rundt.

5

Varm boller i ovnen i 3-4 min. Skær halloumi i 2 cm tykke skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 4-5 min på hver side.

6

Smør boller med mayonnaise. Fyld med salat, halloumi og agurkesalat. Server med limebåde.